Noul accesoriu pentru selfie-uri care a cucerit vedetele din SUA

Selfie-urile raman in 2016 una dintre principalele activitati ale tinerilor sau vedetelor in cautare de laude si aprecieri, iar un nou accesoriu pentru selfie a atras nu doar interesul utilizatorilor obisnuiti, ci si pe cel al vedetelor din SUA.

Vorbim despre o carcasa numita LuMee care este echipata cu o serie de LED-uri pe fiecare dintre marginile sale laterale, ea fiind capabila sa lumineze complet fata persoanei care inregistreaza o poza astfel incat acel selfie sa fie cat se poate de natural.

Conform producatorilor sai, carcasa LuMee permite ajustarea luminozitatii astfel incat lumina care se rasfrange asupra fetei persoanei sau persoanelor sa fie cat mai naturala, iar poza inregistrata de catre acea persoana sa fie cat mai reusita.

Separat de luminarea fetei, carcasa este capabila sa protejeze terminalul pe care este aplicata, deci utilizatorii au parte de protectie suplimentara pentru terminale, nu doar de un accesoriu care le poate permite sa inregistreze selfie-uri mai bune.

Anything that can improve my selfies in any way is something I’m interested in. It totally contours your face, gives you high definition. It’s as if you’re in your own photo shoot with high-definition lights — but all the time, on your phone! 

LuMee s-a dovedit a fi atat de buna pentru inregistrarea de selfie-uri incat Kim Kardashian si alte vetede americane au promovat-o in SUA si au generat vanzari colosale pentru inventatoarea sa de 27 de ani, diverse alte produse concurente aparand dupa ea.

LuMee este vanduta in momentul de fata la preturi cuprinse intre 50$ si 60$, pentru diverse modele ale iPhone.

LuMee selfie

LuMee selfie 1