Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 256 GB poate deveni realitate multumita SanDisk

iPhone 7 256 GB poate deveni realitate multumita SanDisk

iPhone 7 cu 256 GB spatiu de stocare a fost zvonit pentru lansare inca de la inceputul acestui an, surse asiatice afirmand ca Apple ar intentiona sa creasca substantial spatiul de stocare pe care il ofera pentru smartphone-urile sale premium vandute in lumea intreaga.

Posibila lansare a unui iPhone 7 cu 256 GB spatiu de stocare devine si mai credibila incepand de astazi deoarece SanDisk a anuntat lansarea unui nou mediu de stocare de 256 GB care are dimensiuni mai mici decat cele de 64 GB oferite deja unor producatori de smartphone-uri.

Apple a folosit medii de stocare SanDisk in diverse modele ale iPhone, insa a renuntat la ele incepand cu iPhone 6S, dar pentru lansarea iPhone 7 s-ar putea razgandi, asta daca va dori sa ofere 256 GB spatiu de stocare pentru utilizatorii dornici sa aiba mult spatiu pentru stocarea de date.

Apple a renuntat la folosirea de medii de stocare de 32 GB pentru terminalele iPhone incepand din 2014 si in 2016 le-ar putea reintroduce in locul actualelor medii de stocare de 16 GB, insa expansiunea la 256 GB spatiu de stocare ramane deocamdata doar posibila.

Daca Apple nu va lansa un iPhone 7 cu 256 GB spatiu de stocare, atunci exista o posibilitate ca iPad Pro 256 GB sa ajunga pe piata deoarece vorbim despre o tableta dedicata profesionistilor si oferirea unei cantitati cat mai mari de spatiu de stocare va ajuta cu siguranta la cresterea vanzarilor.

Voi ce parere aveti, exista sanse sa fie lansat un iPhone 7 cu 256 GB spatiu de stocare ?

 • Srb Srb

  Sunt sanse mari, dar sper ca nu va fi aceasta optiune doar pt 7 plus cum pretind altii.
  Adica si 7 normal are video 4k
  Ma rog datorita zvonurilor de acuma, samsung sigur vor pune ei primii in Note 5 !

 • lucian .130

  Sigur va fi foarte ieftin.

 • Alex :D

  Si Apple o sa-i copieze…

 • Srb Srb

  Da pai este trist, Apple lanseaza zvonurile datorita faptului ca surprizele lor sunt foarte bine tinute….se baga altii inainte si dupa care apple copiaza 😀
  Oricum asta ar insemna ca sa scape de cei 16 gb ..banuiec ca nu vor incepe sa ofere 4 variante acuma

 • Matei Apple

  Eu cred ca nu e nevoie . Pana la urma si de 64 GB nu prea foloseste nimeni toata memoria

 • Srb Srb

  hai ca usor usor mai adauga chestii astfel incat , pana si cei ce sunt dezamagiti ca va avea “acelasi design” vor fi tentati sa cumpere ip7
  256, camera dubla, benzile injumatatie, waterproof, mai subtire, A10, 2 difuzoare, sa vedem ce mai apare…asta in cazul in care nu am omis ceva.
  Cumva mi se pare logic capacitatea memorii interne sa creasca tinand cont ca deja 4k devine mainstream, si la laptopuri, desktop, tv si mai ales ca acuma mai niciun telefon nu mai este limitat din cauza overheating

 • ScH

  Sper sa nu mai apăra versiunea 16 gb

 • Srb Srb

  Da nu toata lumea foloseste filmarile 4k, dar totusi OS se mareste anual cel putin, la fel si applicatiile.
  Eu zic ca de la 32 daca ar incepe ar fi mai mult decat ok

 • hhh

  SRB, ai vrut sa zici note 6

 • hhh

  Ori cum note 5 face praf iPhone 6s plus. Le am pe amândouă

 • Srb Srb

  Yep

 • Srb Srb

  adica le-ai pus sa se bata corp la corp si a castigat note 5?
  stii ca bataile organizate intre cocosi si struti sunt ilegale

 • Valentin

  Eu am avut 3G si 5S de 16Gb si nu dupa ani de zile nu mai suportam spatiul mic pentru aplicatii si uneori pentru filmari, dar de cand mi-am luat 6S de 64Gb situatia s-a schimbat si de o saptamana am trecut la 6S Plus de 128Gb, o si mai mare diferenta avand in vedere ca am 189 de aplicatii, filmari 4K de pe GoPro si de pe telefon cat si filmulete descarcate de pe Mac incat si la 128Gb am ramas cu 85Gb liberi:) singura mea problema este ca Macbook Late 2007 imi vedea 6S in itunes iar acum 6S Plus nu il mai vede si nu il pot sincroniza decat cu o alta aplicatie… Deci spatiul este in functie de nevoi!

 • Srb Srb

  pai poate ai pe mac deja 5 dispozitive inregistrate

 • amfetamin

  Eu nu vreau iPhone 7 cu 256 gb,eu vreau iPhone 7 cu 2560 mah baterie!

 • laur77lgm

  Eu sunt de acord cu @amfetamin…pot aduce cei de la Apple 1000 de îmbunătățiri,dacă bateria rămâne aceeași,nu au rezolvat nimic!!!
  Chiar nu “vede” nimeni din aceasta corporatie problema de baza a tf in ziua de azi???
  Nu doar capacitatea de stocare a iPhone-ului/iPad-ului este importantă,ci si performanța bateriei…
  Multumesc @zaone pt ca ne ții la curent cu noutățile Apple!