iPhone 7 256 GB poate deveni realitate multumita SanDisk

iPhone 7 cu 256 GB spatiu de stocare a fost zvonit pentru lansare inca de la inceputul acestui an, surse asiatice afirmand ca Apple ar intentiona sa creasca substantial spatiul de stocare pe care il ofera pentru smartphone-urile sale premium vandute in lumea intreaga.

Posibila lansare a unui iPhone 7 cu 256 GB spatiu de stocare devine si mai credibila incepand de astazi deoarece SanDisk a anuntat lansarea unui nou mediu de stocare de 256 GB care are dimensiuni mai mici decat cele de 64 GB oferite deja unor producatori de smartphone-uri.

Apple a folosit medii de stocare SanDisk in diverse modele ale iPhone, insa a renuntat la ele incepand cu iPhone 6S, dar pentru lansarea iPhone 7 s-ar putea razgandi, asta daca va dori sa ofere 256 GB spatiu de stocare pentru utilizatorii dornici sa aiba mult spatiu pentru stocarea de date.

Apple a renuntat la folosirea de medii de stocare de 32 GB pentru terminalele iPhone incepand din 2014 si in 2016 le-ar putea reintroduce in locul actualelor medii de stocare de 16 GB, insa expansiunea la 256 GB spatiu de stocare ramane deocamdata doar posibila.

Daca Apple nu va lansa un iPhone 7 cu 256 GB spatiu de stocare, atunci exista o posibilitate ca iPad Pro 256 GB sa ajunga pe piata deoarece vorbim despre o tableta dedicata profesionistilor si oferirea unei cantitati cat mai mari de spatiu de stocare va ajuta cu siguranta la cresterea vanzarilor.

Voi ce parere aveti, exista sanse sa fie lansat un iPhone 7 cu 256 GB spatiu de stocare ?