Prima Pagina iPad Pro Apple Pencil va fi compatibil cu iPad Pro 9.7 inch

Apple Pencil va fi compatibil cu iPad Pro 9.7 inch

iPad Pro 9.7 inch urmeaza sa fie prezentata de catre compania Apple pe 21 martie in cadrul unei conferinte in care vom vedea si iPhone SE, iar una dintre noutatile pe care cei din Cupertino le vor anunta este compatibilitatea dintre Apple Pencil si noua tableta.

Am auzit diverse zvonuri care au afirmat ca acest lucru se va intampla si ca Apple va face anuntul impreuna cu prezentarea iPad Pro 9.7 inch, iar acum vedem si ca dezvoltatorii de aplicatii confirma compatibilitatea in listele de schimbari pentru actualizarile lansate in App Store.

In momentul de fata Apple Pencil este compatibil doar cu iPad Pro 12.9 inch deoarece Apple a implementat un ecran special care are o rata de actualizare mai rapida decat cele oferite in vechile modele ale iPad, aceasta diferenta permitand utilizarea unui stylus cu foarte mare precizie.

iPad Pro 9.7 inch urmeaza sa beneficieze de acelasi tip de tehnologie pentru ecran din moment ce va fi compatibila cu Apple Pencil, deci vorbim practic doar despre o reducere a dimensiunilor ecranului pentru a oferi o tableta de dimensiuni mai mici, care va fi si mai ieftina.

Avand in vedere ca suportul pentru Apple Pencil va fi oferit prin software, iOS 9.3 va aduce compatibilitatea cu accesoriul celor de la Apple, deci nu va fi necesara achizitionarea altor stylus-uri de la compania Apple.

 • Srb Srb

  Foarte bine, vanzare mai buna a lui, si intr-adevar este o placere in a folosi apple pencil
  E foarte bine echilibrat simplu elegant greutate ideala

 • Mircea Radulescu

  Vad ca tu le ai pe toate, nici Zaone nu are atatea produse.

 • Srb Srb

  nici eu nu am cate are Tim Cook si tot asa..ce conteaza? aici nu suntem sa ne comparam intre noi. Cred ca este un obiect foarte reusit pt artisit, eu l-am luat mai mult din curiozitate