NAVIGON Europe este vandut la REDUCERE in App Store

Navigon este unul dintre cele mai populare sisteme de navigatie GPS pentru iDevice-uri, iar incepand de astazi el poate fi cumparat la REDUCERE din App Store-ul companiei Apple.

Compania dezvoltatoare a aplicatieir ofera la pret redus NAVIGON Europe si veti avea parte de un software cu harti offline care va poate ghida prin orice oras din Romania sau Europa.

Pentru Romania aceasta solutie de navigatie s-a dovedit a fi superioara alternativelor, inclusiv aplicatiilor gratuite precum Google Maps sau Apple Maps, posibilitatea de a utiliza hartile offline reprezentand un factor extrem de important.

WITH NAVIGON YOU CAN TURN YOUR IPHONE OR IPAD INTO A FULLY FUNCTIONAL MOBILE NAVIGATION SYSTEM. THANKS TO A FAITHFUL ADAPTATION OF THE MENU FUNCTIONS, THE APP FITS IN SEAMLESSLY WITH THE IOS OPERATING CONCEPT AND CAN BE INSTALLED ON ANY IPHONE 3GS, IPHONE 4, IPHONE 4S, IPHONE 5 OR IPAD DEVICE (THE NAVIGATION FUNCTION IS ONLY AVAILABLE ON THE IPAD WIFI +3G). 

Daca sunteti interesati de Navigon, atunci Navigon Europe este disponibil pentru DESCARCARE la PRET REDUS, de la 79.99 euro la 49.99 euro, in perioada urmatoare in App Store, asa ca ar fi bine sa beneficiati de ocazie pentru a il achizitiona.

23 COMENTARII

  1. Am avut si iGO doar RO&HU instalat cu ID-ul unui prieten care l-a cumparat,e ca ceapa,singura aplicație de navigație din lume care nu găsește adresa alor mei. Încearcă daca nu ma crezi orașul Deta(Județul Timiș),Str: Anton Kratzer,vezi daca exista pe pretiosul tău iGO. Navigon are,Google Maps are,Here Maps are,Sygic are,Waze are(si lista poate continua),doar iGO nu il are.

  2. Da e bun navigon dar ati abservat ca, cand se deschide pe interfata e scris “here” cu semnul lor albastru in partea de jos. Tin sa cred ca sunt harti here pe navigon.

  3. Adevarul este ca e un program foarte bun de navigație, il am de doi ani cumpărat tot la ceva reducere si am luat si opțiunea Freshmaps.

  4. daca instalez de pe acelasi computer si am acces la iphone, pot instala pe cate vreau. Pana acum am instalat la peste 10 iphonuri

  5. Exista doua categorii in materie de GPS.
    Garmin (primi la acest capitol) si restul……. Navigon este un produs garmin , care se vroia a fi o varianta mai ieftină , însă la final au recunoscut si ei ca a ieșit chiar mai bun decât ce făceau pana atunci.
    Eu conduc foarte mult si am testat cam toate sistemele de navigatie si pot spune ca navigon este de departe cel mai bun…..are cel mai bun sistem de rutare.