Samsung Galaxy S7 Edge are cea mai buna camera pentru smartphone-uri

Samsung Galaxy S7 Edge are cea mai buna camera pentru smartphone-uri conform unei prestigioase publicatii specializate pe testarea de camere pentru filmat si fotografiat, indiferent de tip, iar acest lucru este perfect normal avand in vedere ca modelele anterioare ale seriei Galaxy au fost desemnate ca fiind mai bune decat iPhone-urile pentru inregistrat poze si clipuri video.

Samsung Galaxy S7 Edge a obtinut un scor de 88 de puncte in testele celor de la DxOMark, cu 6 puncte mai mult decat terminalul iPhone 6S lansat de catre compania Apple in toamna anului trecut, el avand o camera mai slaba decat cea a Galaxy S6 Edge Plus.

Samsung Galaxy S7 Edge a obtinut exact acelasi punctaj atat in ceea ce priveste calitatea pozelor, cat si calitatea clipurilor video inregistrate cu a sa camera de 12 megapixeli, deci dispozitivul este excelent pentru a inregistra orice fel de continut multimedia pentru utilizatori.

Cel mai bun scor obtinut de catre Samsung Galaxy S7 Edge este inregistrat pentru focalizare automata in cazul inregistrarii pozelor, terminalul fiind premiat cu 94 de puncte din 100, cei de la Samsung promovand aceasta caracteristica drept una de top pentru smartphone-uri.

Samsung Galaxy S7 Edge camera inregistrate foto video

Ca sa fiu sincer, cred cu tarie ca Samsung Galaxy S7 Edge are o camera mai buna decat iPhone 6S sau 6S Plus, dupa testarea dispozitivului, singura exceptie fiind redarea culorilor in conditii de luminozitate scazuta, aici terminalul Samsung avand unele probleme.

In afara acestui neajuns, Samsung Galaxy S7 Edge este mai bun pentru inregistrat poze sau clipuri video indiferent de situatie si nu pot decat sa sper ca Apple va invata ceva de la Samsung pentru a imbunatati camera iPhone 7 pentru inregistrare de continut multimedia.