Bateria iPhone 7 apare in prime presupuse imagini

O presupusa baterie iPhone 7 apare in primele imagini astazi direct din China, ele fiind inregistrate intr-una dintre fabricile care produce cel mai probabil prototipuri de componente care urmeaza sa ajunga la compania Apple in vederea testarii.

Dupa cum veti vedea si in imaginile de mai jos aceasta presupusa baterie iPhone 7 are o capacitate de 7.04 Whr, putin mai mare fata de cea de 6.61 Whr a iPhone 6S, insa aproape identica cu cea de 7.01 Whr a iPhone 6, iar acest lucru este dezamagitor.

Daca aceste imagini sunt reale, atunci bateria iPhone 7 ar putea avea exact aceeasi capacitate precum cea a iPhone 6, adica 1810 mAh, iar Apple nu ar urma sa ofere o imbunatatire a autonomiei bateriei smartphone-urilor sale premium, asa cum cere lumea.

Bateria iPhone 7 ar putea fi o mare dezamagire

Avand in vedere ca Apple vrea sa faca iPhone 7 mai subtire decat iPhone 6S, o pastrare a capacitatii bateriei la o valoare oferita in trecut nu este greu de crezut, compania Apple punand un accent mai mic pe autonomie decat pe design-ul exterior al terminalului.

baterie iPhone 7

Desigur ca un chip A10 mai eficient pentru iPhone 7 ar putea oferi o autonomie mai buna pentru terminale chiar daca bateria nu va avea capacitate mai mare, insa acest lucru nu il vom afla pana in momentul in care smartphone-ul va fi oferit efectiv pe piata.

iPhone 6 a oferit un spor moderat in autonomia bateriei fata de iPhone 5S, desi capacitatea a crescut simtitor, iPhone 6S oferind aceeasi autonomie ca iPhone 6 desi capacitatea bateriei sale este mai mica, asa ca va fi interesant de vazut ce va aduce iPhone 7.

Voi ce parere aveti despre presupusa baterie iPhone 7 ?

baterie iPhone 7 1