Sputnik Eyes este aplicatia gratuita a saptamanii in App Store

Apple a anuntat cea mai buna aplicatie a saptamanii in App Store in cursul zilei de ieri, cei din Cupertino promovand un titlu grozav pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile utilizatorilor din lumea intreaga.

Sputnik Eyes este aplicatia gratuita a saptamanii aleasa de catre compania Apple pentru a fi oferita gratuit in App Store pentru utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri din lumea intreaga, astfel ca oricine o poate descarca fara a plati in urmatoarele 7 zile.

Conform dezvoltatorilor Sputnik Eyes, vorbim despre un joc de tip puzzle in care vom participa la o calatorie prin spatiul cosmic si trebuie sa ghidam micii ochi colorati care trebuie sa exploreze fiecare planeta din lumea virtuala creata de catre dezvoltatori.

Sputnik Eyes is a puzzle game that will take you on a journey across space. Help the little Eyes to scan and explore each planet on the way. The objective is clear, the paths to reach it entwined. Use your logical thinking and help each of your robotic companions to reach its right-colored position – only then you can analyize a planet. But the positions are only reachable by a few paths…..

Dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai jos Sputnik Eyes este un joc complex in care trebuie sa deslusim fiecare increngatura de elemente virtuale create de catre dezvoltatori, complexitatea fiecarei misiuni crescand pe masura ce parcurgem fiecare dintre cele 60 de nivele create pentru noi.

  • Over 60 handmade levels to explore
  • And even more randomly generated levels
  • Fantastic landscapes and cute robots
  • Space, planets, robots, what could you want more?

Sputnik Eyes este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.

Sputnik Eyes