HTC 10 va fi prezentat pe 12 aprilie

Astazi compania HTC a anuntat ca HTC 10 urmeaza sa fie prezentat in data de 12 aprilie in cadrul unei conferinte care va fi organizata in Londra si va fi transmisa in lumea intreaga pentru toti cei interesati sa vada noul smartphone de talie mondiala.

HTC a promis ca HTC 10 va fi un smartphone extrem de interesant cu multe caracteristici care vor ridica sprancene, insa el trebuie sa fie extrem de bun pentru a lua ochii lumii de la iPhone 6S sau recent lansatul Samsung Galaxy S7, iar acest lucru nu va fi usor.

Conform celor mai recente zvonuri, HTC 10 va avea un ecran Super LCD 5, va avea o baterie de 3000 mAh, va avea un chip Snapdragon 820, va avea camere cu o tehnologie noua, insa nu va avea si un design spectaculos, sau cel putin asa se pare.

Nu stim deocamdata nici la ce pret ar urma sa vanda HTC viitorul HTC 10, insa avand in vedere ca toate smartphone-urile competitoare costa aproape 700 de euro sau peste, nu cred ca HTC se va distanta foarte mult de Apple sau Samsung in ceea ce priveste pretul.

HTC 10 12 aprilie