Specificatiile tehnice HTC 10 au fost confirmate de un nou benchmark

Specificatiile tehnice HTC 10 au fost confirmate de un nou benchmark aparut in cursul noptii trecute, noul smartphone al celor de la HTC parand sa fie la acelasi nivel cu smartphone-urile Samsung Galaxy S7 si S7 Edge lansate luna aceasta.

Conform testului de performanta, HTC 10 va avea un ecran capacitiv de 5.1 inch cu rezolutie 2560 x 1440 pixeli, acesta urmand a fi Super LCD 5 si nu AMOLED, un chip Snapdragon 820 cu 2 procesoare tactate la 2.1 GHz si 2 procesoare tactate la 1.6 GHz fiind deasemenea implementat.

4 GB RAM si o placa grafica Adreno 530 li se alatura pentru a forma cel mai rapid smartphone Android, conform HTC, HTC 10 avand o camera principala de 12 megapixeli si o camera frontala de 5 megapixeli, Android 6.0.1 fiind instalat pe terminalul pe care s-a facut testul.

HTC 10 a avut performante mai bune decat iPhone 6S si Galaxy S7 intr-un test facut acum cateva saptamani si acest lucru este imbucurator pentru toata lumea, anul trecut HTC fiind mai rapid decat smartphone-urile Android si chiar decat iPhone, uneori, in testele facute in lumea reala.

Va spuneam la inceputul acestui articol ca HTC 10 va fi prezentat pe 12 aprilie de catre compania HTC, iar lansarea oficiala ar trebui sa aiba loc pe data de 15 aprilie, asta desigur daca zvonurile privind disponibilitatea pe piata se vor dovedi a fi adevarate.

specificatii tehnice HTC 10