Adevarul despre iPhone SE (Video comic)

iPhone SE a fost prezentat aseara de catre compania Apple si desigur ca foarte multa lume nu a fost impresionata de anunturile celor din Cupertino avand in vedere ca vorbim doar despre actualizarea unor produse vechi si nu despre lansarea altora noi.

Majoritatea ideilor exprimate de catre utilizatori pe retelele de socializare in cursul noptii trecute sunt rezumate foarte bine in clipul video de mai jos care ne prezinta adevarul despre iPhone SE si ceea ce a anuntat compania Apple aseara.

Articolul precedentToate curelele noi pentru Apple Watch (galerie FOTO)
Articolul următorFBI sustine ca a descoperit o metoda de a sparge iOS
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.