Cum folosesti Night Shift cu Low Power Mode activ

Compania Apple a implementat sistemul Night Shift in iOS 9.3 pentru a ajuta utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri sa isi protejeze ochii atunci cand folosesc terminalele in camere fara lumina sau cu lumina scazuta, aceasta fiind una dintre noile functii importante a sistemului de operare.

Din pacate Apple a impus si o limitare pentru acest sistem, astfel ca daca avem activ sistemul Low Power Mode nu mai putem activa Night Shift, sau cel putin nu o putem face din meniul dedicat lui in aplicatia Settings, Configurari, sau prin toggle-ul existent in Control Center.

Pentru aceasta limitare exista si o metoda de eludare, astfel ca daca aveti Low Power Mode activ veti putea activa Night Shift doar folosind asistentul personal Siri, acesta fiind cel mai probabil un bug pe care inginerii celor de la Apple nu l-au rezolvat inainte de a lansa iOS 9.3.

Daca Apple nu a dorit ca Night Shfit sa functioneze cu Low Power Mode activ, atunci este clar ca functiile nu sunt 100% compatibile, insa daca nu va pasa de limitarile impuse de catre Apple, atunci acest truc va poate ajuta sa le eludati fara chiar atat de mult efort.

Night Shfit Low Power Mode