iOS 9.3 pastreaza “functia” mea favorita din ultimele luni

iOS 9.3 este disponibil de aseara pentru utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri din intreaga lume, iar dupa instalarea sa am observat cu foarte multa bucurie ca Apple nu a dezactivat una dintre functiile mele favorite din ultimele luni si sunt sigur ca multi dintre voi se vor bucura in aceeasi masura.

Vorbesc desigur despre bugul care permite dezactivarea animatiilor in iOS 9.3 pe iPhone, iPad si iPod Touch-uri, el fiind prezent in versiunea finala a sistemului de operare, activarea sa facandu-se la fel de repede si usor precum se intampla in versiunile beta ale companiei Apple.

Pentru mine acest bug este o functie favorita pentru ca dupa activarea sa am un iPhone 6S Plus mult mai rapid decat in mod normal, iar utilizarea sa este mult mai placuta si mi-ar placea daca Apple ar oferi optiunea de a modifica sau dezactiva anumite animatii inutile pentru multi.

V-am explicat acum cateva saptamani cum dezactivati animatiile in iOS 9.3 pe iPhone, iPad si iPod Touch, iar daca inca nu ati incercat aceasta schimbare pentru modul in care functioneaza sistemul de operare, va recomand sa o faceti, clipul video de mai jos explicand totul.