iOS 9.3 – primele impresii

Incepand de aseara iOS 9.3 este disponibil pentru toti posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri, compania Apple oferindu-ne posibilitatea de a descarca cea mai recenta versiune a sistemului de operare prin sistemul Software Update, sau iTunes.

Am folosit versiunile beta ale iOS 9.3 din ianuarie si pana in prezent, iar de aseara am iOS 9.3 instalat pe iPhone 6S Plus, iar acest articol il incep spunandu-va ca intre iOS 9.3 beta 7 si versiunea finala a iOS 9.3 nu exista diferente chiar atat de mari.

Performantele

iOS 9.3 are performante la fel de bune precum iOS 9.2.1 in utilizarea zilnica, iar daca dezactivati animatiile generale ale sistemului de operare, atunci veti avea parte de o experienta si mai buna de a folosi aplicatiile sau functiile oferite de catre iOS.

De la folosirea aplicatiilor si pana la inregistrarea de poze, navigarea pe internet sau editarea de continut multimedia, iOS 9.3 se descurca foarte bine indiferent ce ii punem in fata, insa experienta difera in functie de vechimea terminalului pe care il detineti.

Autonomia

Versiunile beta ale iOS 9.3 au oferit o autonomie buna spre finalul perioadei de testare, iar iOS 9.3 beta 7 nu mi-a oferit o autonomie diferita fata de iOS 9.2.1, asa ca din acest punct de vedere pot spune ca sunt multumit, cel putin pana acum.

Majoritatea celor care au testat iOS 9.3 in versiune beta pana in momentul de fata nu s-au plans in mod excesiv de autonomia bateriei oferita de catre aceasta versiune a sistemului de operare iOS 9, iar teoretic nu ar trebui sa aveti vreo scadere a sa.

Probleme mari nu am intalnit in folosirea versiunii finale a iOS 9.3 pana in momentul de fata, compania Apple rezolvand foarte multe probleme de functionare si implementand o suita destul de variata de functii noi, asa ca ar trebui sa aveti parte de o experienta buna.

Voi cu ce impresii ati ramas dupa instalarea versiunii finale a iOS 9.3 ?

51 COMENTARII

  1. Pe iphone 6 pareri? Ma intereseaza daca merita dat update de la 9.2 la 9.3 strict d.p.d.v al performantelor+autonomie, nu functii introduse noi.

  2. Mie mi se pare mult mai rapid decat iOS 9.2.1 plus ca pe 6S Plus nu mai are lag la 3D touch deloc. Acest lucru ma bucura foarte mult!

  3. Mie mi se pare ca pe 6s plus, 3d touch este acum extrem de rapid, fara pic de lag. Animatiile par acum de 60fps. Tie cum ti se pare 3d touch acum, zaone?

  4. Pe iPhone 6 se mișcă mult mai bine decât iOS 9.2. Opțiunea Night Shift e neașteptat de folositoare, în sfârșit pentru prima dată mă trezesc dimineața odihnit, fără cearcăne și plin de energie?? Bravo Apple!

  5. se merita sa trec de la ios 7.0.4 la 9.3 pe un ipad air sau sa raman la versiunea veche. sunt destul de multumit in mare parte de ce am acum doar ca unele aplicatii imi cer minim ios 8 si asta ar fi un inconvenient

  6. E o functie care schimba lumina alba a Display cu una galbuie calda. La inceput mi sa parut deranjanta dar dupa 5 minute cand am oprit night shift m-a deranjat albul Display-ului ?

  7. salut.. din 9.2.1 am problema cu “battery percent bug freeze” cand ajunge la 95% se blocheaza.. si dureaza mult rau pana la 100% dar daca ii dau restart..cand e 95% dupa restart e 100% .. am iphone 6. . si acum 9.3 same problem.

  8. Eu nu mai gasesc cum sa schimb din 4g in 3g. Am un Iphone 6.
    Mai are cineva problema asta?

    Am gasit in Mobile Data Options/Voice&Data

  9. De unde 3d touch daca iphonu-l 5 nu are partea hardware pentru aceasta functie. Night shift cred k este doar pentru procesoare 64 bit

  10. Iphone 6, update la 9.3 de la 9.2.
    Primele impresii??
    Animatiile mai fluide
    Spotlight nu mai are lag nici control center. Avea acele glitch uri insuportabile pe 9.2 si mai ales 9.2.1. Nu mari dar erau prezente. In configurari cand faceai scroll down avea o intrerupere f f f mica. Pe 9.3 nu exista asa cv. Bvo apple, era tot ce mi doream de la update ul asta. Simt fumusetea ios ului acum. Va sfatuiesc sa faceti update pe curat fara backup uri sau altceva. Nightshift e cireasa de pe tort. O seara buna 🙂

  11. Daca instalez iOS 9.3 pe iPhone 6 si vreau sa imi șterg toate aplicațiile si sa dau o resetare generală înainte de a instala versiunea noua imi va șterge toate contactele din agenda pe care le-am avut?cum as putea face sa recuperz apoi pozele?

  12. Pe iphone5 afisarea procentajului bateriei e un dezastru pe 9.3.
    In 30min afiseaza de ex. 53% si apoi ramane blocat la 53% chiar si dupa alte 30min de utilizare intensiva.