iOS 9.3 jailbreak a fost anuntat pentru lansare

iOS 9.3 jailbreak a fost deja anuntat pentru lansare in cursul noptii trecute desi iOS 9.3 este oficial disponibil de doar putin peste 12 ore, un hacker mai putin cunoscut sustinand ca va oferi public o solutie de jailbreak pentru toti utilizatorii de iDevice-uri.

Hackerul care a anuntat lansarea iOS 9.3 jailbreak a dovedit acum cateva saptamani ca a reusit sa exploateze sistemul de operare al celor de la Apple in versiunile beta oferite atunci, asa ca nu este greu de crezut ca a facut jailbreak si pentru versiunea finala.

iOS 9.3 jailbreak urmeaza sa fie lansat dupa lansarea iPhone SE, deci nu mai devreme de 31 martie, deci practic abia in primele zile ale lunii aprilie ar trebui sa avem disponibil un software care sa faca jailbreak pentru cea mai recenta versiune a sistemului de operare iOS.

Toate aceste informatii sunt teoretice si se bazeaza pe faptul ca acest hacker nu minte si are intr-adevar o solutie de iOS 9.3 jailbreak pregatita pentru a fi lansata, insa de veridicitatea informatiilor ne vom lamuri in viitorul nu foarte indepartat.

Separat de acest hacker, exista alte echipe de chinezi care dezvolta solutii de iOS 9.3 jailbreak pentru lumea intreaga, insa nimeni nu stie deocamdata cand sau daca ele vor mai fi lansate pentru noi.

iOS 9.3 jailbreak iphone SE