iPhone SE cu 2 GB RAM confirmat de AnTuTu

iPhone SE are un chip A9 implementat initial de catre compania Apple in iPhone 6S, acest din urma smartphone beneficiind de un procesor dual-core tactat la 1.85 Ghz, dar si de 2 GB RAM pentru a avea performante foarte bune.

Desi n-as fi crezut ca iPhone SE va avea 2 GB RAM si procesorul tactat la aceeasi frecventa, ei bine un screenshot facut folosind aplicatia AnTuTu dezvaluie faptul ca terminalul celor de la Apple are la fel de mult RAM precum iPhone 6S.

Puteti vedea in imagine ca iPhone SE cu 2 GB RAM este identificat de catre aplicatia AnTuTu, dispozitivul ruland iOS 9.3 al companiei Apple, deci se pare ca in Cupertino cineva s-a gandit sa nu reduca RAM-ul oferit pentru dispozitiv.

Interesant este si faptul ca iPhone SE are o camera principala de 1.2 megapixeli, conform imaginii, ea avand o rezolutie mult mai mica decat cea de 12 megapixeli oferita ca si camera principala de catre compania Apple pentru utilizatori.

iPhone SE 2 GB RAM

In ceea ce priveste performantele generale ale iPhone SE, AnTuTu dezvaluie faptul ca smartphone-ul este la fel de rapid precum un iPhone 6S, deci teoretic are si procesorul tactat la o frecventa de lucru mare pentru a putea obtine aceste rezultate in teste.

performante iPhone SE