iPhone SE va fi lansat in Romania pe 7 aprilie

Telekom Romania a anuntat lansarea iPhone SE in Romania pe data de 7 aprilie, dupa cum puteti vedea in comunicatul de presa de mai jos, deci terminalul va fi disponibil pentru achizitie la doar o saptamana dupa lansarea oficiala facuta de catre compania Apple in SUA si alte tari de pe planeta.

Conform celor de la Telekom Romania, iPhone SE urmeaza sa poata fi cumparat din tara noastra incepand din data de 7 aprilie, o zi de joi, atipica pentru lansarile Apple, insa cei din Cupertino au mai facut schimbari in ceea ce priveste politica de lansari si in trecut.

Telekom nu ofera detalii cu privire la preturile iPhone SE in Romania, insa v-am spus astazi ca un magazin online il vinde la pretul de 2299 LEI, deci la Telekom ar trebui sa fie mai ieftin, cel putin cand vine vorba despre abonamente, operatorul avand in general cele mai bune preturi la abonament.

Cei de la Telekom nu ofera detalii cu privire la o posibila perioada de precomanda pentru terminal, insa daca ea va fi organizata, atunci saptamana viitoare terminalul ar trebui sa fie disponibil pe website-ul operatorului impreuna cu oferta dedicata.


Telekom aduce noul iPhone SE în România, începând cu 7 aprilie

Telekom Romania va oferi noul iPhone SE, cel mai puternic telefon cu ecran de patru inci, începând cu data de 7 aprilie 2016.

iPhone SE încorporează puterea telefonului iPhone 6s într-un design compact de aluminiu, preferat de clienţi, şi este echipat cu un ecran Retina de patru inci, fiind disponibil în patru variante de carcase de metal, inclusiv varianta roz auriu.

iPhone SE este perfect pentru oricine îşi doreşte un telefon mai mic, cu performanță excepțională a procesorului A9 de 64 bitţi, durată de viaţă a bateriei mai mare, inovaţii ale camerei, inclusiv o camera iSight de 12 megapixeli, funcţie Live Photos, capacitate de înregistrare video 4K, precum şi Touch ID cu Apple Pay.
Mai multe informaţii despre noul iPhone SE din oferta Telekom Romania, inclusiv oferta de preţuri, vor fi disponibile pe website-ul Telekom Romania, la www.telekom.ro.
Clienții vor putea cumpara iPhone SE din magazinele Telekom Romania și online, accesând www.telekom.ro. Pentru mai multe informații despre iPhone, vă rugăm să vizitați www.apple.com/iphone.