Pretul iPhone SE in Romania si precomanda disponibila acum

Pretul iPhone SE in Romania a fost dezvaluit de catre un magazin online care il ofera deja pentru precomanda in aceasta pagina in tara noastra cu livrare la inceputul lunii aprilie avand in vedere ca lansarea oficiala are loc pe 31 martie in diverse alte tari de pe planeta.

V-am spus ieri ca lansarea iPhone SE in Romania ar putea fi pe 8 aprilie, asa ca daca faceti o precomanda pentru iPhone SE acum de la acest magazin, exista posibilitatea sa nu il primiti pana in 8 aprilie, sau sa platiti mai mult pentru a evita o saptamana de asteptare.

Pretul iPhone SE in Romania este foarte apropiat de cel cerut de catre compania Apple in Apple Store Europa, el fiind cu peste 100 de dolari mai mare decat cel practicat in Europa, insa lacomia Apple nu mai mira pe nimeni in momentul de fata.

Pretul iPhone SE in Romania si precomanda

Pretul iPhone SE in Romania este de 2299 LEI pentru versiunea de 16 GB in aceasta pagina, modelul cu 64 GB spatiu de stocare avand un pret de 2699 LEI in aceasta pagina, diferenta de 400 lei intre modele fiind tipica pentru Romania, dar si Europa.

Facand un calcul, pretul iPhone SE in Romania este de 514 euro in momentul de fata, cu 25 de euro mai mare decat cel cerut de catre Apple in diverse state europene, diferenta fiind foarte mica pentru a elimina motivatia de a face achizitii din afara tarii.

Pretul iPhone SE in Romania dupa lansarea oficiala ce va avea, probabil, loc in 8 aprilie va fi mai mic decat cel practicat pentru precomanda, insa asta doar la operatorii de telefonie mobila Orange si Vodafone, care au preturi foarte apropiate de cele cerute in Apple Store.

Acestea fiind spuse, din aceasta pagina puteti face o precomanda pentru iPhone SE in Romania, insa n-as putea sa va spun daca ea merita facuta sau nu avand in vedere ca lansarea din tara noastra ar putea avea loc cu o saptamana mai tarziu decat cea din SUA.