Cand se lanseaza iPhone SE in Romania ?

iPhone SE a fost prezentat in cursul acestei seri de catre compania Apple pentru utilizatorii din intreaga lume, noul smartphone fiind practic un iPhone 5S cu hardware-ul iPhone 6S, upgrade-ul fiind primit cu bucurie de multi.

Apple a anuntat ca iPhone SE va fi lansat in 31 martie in cateva tari de pe glob, precomenzile urmand a incepe in 24 martie in respectivele locatii.

UPDATE: Telekom a anuntat lansarea iPhone SE in 7 aprilie in Romania, Vodafone facand acelasi anunt.

Lansarea iPhone SE in Romania va avea loc la inceputul lunii aprilie, cei de la Apple anuntand in comunicatul de presa dedicat terminalului ca Romania face parte din cel de-al doilea val de lansari pentru smartphone, tara noastra fiind inclusa cu multe altele importante.

Puteti vedea mai jos ca multe tari importante din Europa vor avea iPhone SE in magazine incepand de la inceputul lunii aprilie, disponibilitatea urmand a fi precedata de catre o sesiune de precomenzi pentru smartphone si cu detalii suplimentare voi reveni pe masura ce ele vor fi disponibile.

iPhone SE will be available in early April in Albania, Andorra, Austria, Bahrain, Belgium, Bosnia, Bulgaria, Croatia, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, Greece, Guernsey, Jersey, Hungary, Iceland, India, Ireland, Isle of Man, Italy, Kosovo, Kuwait, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Macedonia, Maldives, Malta, Monaco, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Russia, Saudi Arabia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, Turkey and UAE.

4 COMENTARII