Samsung Galaxy S7 este cel mai bun smartphone din lume

Samsung Galaxy S7 este cel mai bun smartphone din lume binecunoscutei publicatii americane Consumer Reports, ea publicand in cursul acestei zile un articol in care explica si de ce smartphone-ul Samsung a intrecut iPhone 6S in top-ul sau global.

Conform celor de la Consumer Reports, Samsung Galaxy S7 rezistent la apa, cu slot microSD, performante de top si autonomie buna pentru baterie i-a convins sa ii acorde titlul de cel mai bun smartphone din lume, iPhone 6S fiind trecut pe loc secund.

Separat cei de la Consumer Reports au laudat Samsung Galaxy S7 pentru capacitatea de a inregistra poze grozave folosind camera integrata, clipurile video fiind deasemenea de o calitate net superioara celei oferite de catre orice alte smartphone-uri de pe piata.

Combinand toate acestea si cu un design care este pe masura renumelui seriei Galaxy, cei de la Consumer Reports considera Samsung Galaxy S7 ca fiind cea mai buna alegere pe care orice consumator o poate face in momentul de fata.

THE NEW GALAXY S7 AND S7 EDGE BRING BACK WATER-RESISTANCE AND EXPANDABLE MEMORY. THEY EARN EXCELLENT BATTERY LIFE SCORES, AND TURN IN TOP-NOTCH PERFORMANCE IN OTHER AREAS. THESE NEW MODELS AREN’T JUST SAMSUNG’S BEST SMARTPHONES, BUT, PERHAPS, THE BEST SMARTPHONES. AND THEY NOW SIT ATOP OUR RATINGS. THE NEW GALAXY S7 AND S7 EDGE BRING BACK WATER-RESISTANCE AND EXPANDABLE MEMORY. THEY EARN EXCELLENT BATTERY LIFE SCORES, AND TURN IN TOP-NOTCH PERFORMANCE IN OTHER AREAS. THESE NEW MODELS AREN’T JUST SAMSUNG’S BEST SMARTPHONES, BUT, PERHAPS, THE BEST SMARTPHONES. AND THEY NOW SIT ATOP OUR RATINGS.

88 COMENTARII

  1. Nu stiu daca va fi anul acesta ceva de capul lui, tinand cont ca apar noile macbook pro,mac mini etc ce vor avea si redesign
    Probabil nu mai au timp sa se focuseze si pe iPhone

  2. Android-ul, în comparație cu iOS sau Windows Mobile, nu rulează aplicațiile cu cod nativ. Are nevoie de o mașină virtuală pentru fiecare în parte, moment în care el o activează la deschiderea fiecărei aplicații, ceea ce-l încetinește foarte mult. Pe lângă asta, menține toate aplicațiile deschise în background pentru a-i facilita viteza de deschidere a mașinii respective și asta automat afectează autonomia bateriei. Android-ul mai are mult de evoluat.

  3. Vrei sa pari destept si nu faci decat sa iti arati amatorismul. Ai scris niste enormitati, crezand ca ipresionezi pe cineva. Esti total pe langa subiect privind modul de functionare al SO. Am spus clar: VREAU RASPUNS CONCRET DIN PROPRIA EXPERIENTA, iar tu imi servesti niste aberatii

  4. Traiasca iOS. Androidul nu va fii NICIODATA un OS stabil indiferent ce ar scoate si ar baga in el. Am avut 3 telefoane android ( de la servici) si era un chin sa faci doar niste simple rapoarte din aplicatiile lor (nu ma vorbim de alte task-uri pentru ca se inchideau)

  5. Aceeași bucata de “plastic ” cică e pe primul loc, cel mai bun smartphone din lume nu are voie sa se blocheze:))) la s8 i pune 8g rami poate merge perfect ;))))))

  6. mai mare prostie nu am auzit vreodata…credeam ca numai srb e capabil de asa ineptii…dar l-ai depasit din toate punctele de vere…nu mai cauta sa pari destept…ca din explicatia asta a ta demostrezi exact opusul

  7. ce chestie….tocmai am terminat de citit cum va plangeti toti de problemele ios…buguri..etc…dar paradoxal androidul nu va fi niciodata un os stabil…ai cea mai vaga idee oare cum arata androidul in 2016?

  8. radeti de noi fraierii astia cu android care se blocheaza , mai ceva decat rade apple de voi cu jegurile de telefoane pe care vi le prezinta:))))doar comentarii de frustrati vad aici…ca aia simtiti..frustrare ca santeti toti constienti ca ultimele iphone incepand de la ip6 is catastrofa..dar na…daca intrebi…nimani nu are probleme cu ios…”ëu nu am sesizat problema” “la mine merge” “poate are ceva telefonul tau” etc…nu e de-ajuns ca rade apple de voi cum a ras de mine 4 ani….va amagiti si voi singuri..sigur au iphone astea ceva in ele de va spala creierul in asa hal…

  9. Nenea Satan, stai cuminte. Nu vorbesc din review-uri de pe youtube sau din comentarile celor de pe aici. Si da ,stiu ce rahat de android este in 2016 pe rahatul ala de s7 s6, m9 si alte telefoane libere la abonament sau in targ la vitan. Have a nice life with android.

  10. Mda bn….cu un display minuscul si cu problema jocului intre display si carcasa …… un slot card nici decum pus in discutie……. bateria care se descarca super rpd! Sigur I se va fi sigur in calcul ?

  11. Sa nu gasim scuze…Nu mai au timp??? pai ce naiba fac un an de zile, “recicleaza” “foldere”?
    Iti garantez ca la Same Edition nu au transpirat prea tare… o palma data fanilor!

  12. In prima saptamana a trebuit sa ii dau reset fiindca sa blocat , de nervi sa marit ficatu in mine 2 cm ,a trebuit sa il iau pe Big Brother 6s plus . Acuma s7 este sclav in Android Studio . Nu am asteptari mari de la un sistem de operare Linux !

  13. Ce ar fi sa te potolesti cu astfel de comentarii ca nu schimbi opinia nimanui , e greu sa fii fan apple ca de la atatea mere nu mai gandesti bine
    Oricum tu ca majoritatea celor de aici habar nu ai sa deosebesti un smartphone cu android (stock sau cyanogenmod) de unul cu o interfata propietara dezvoltata de firma , daca te uiti la ea spui ca e android , dar vorbesti in cunostinta de cauza
    Android o mizerie ? Baiete android e chiar mai optimizat decat ios , interfetele pentru android alea care sunt puse peste android acelea sunt niste mizerii care nu au ce cauta in smartphone uri ( gen Touchwiz , Sence , Lg UI etc)
    Asa ca decat sa vii aici si sa scrii numai tampenii mai bine te ai documenta ca habar nu ai ce scrii
    Si apropo nu cred ca iti permiti tu sa critici oamenii care prefera Samsung pentru ca esti un om oarecare adica de rand , ca daca te duci intr o tara bogata toti cu Vertu si numai tu cu iphone o sa zica si de tine la fel cum zici tu de cei care au Samsung ceva de genul ” Uite l si pe ala cu iphone nu are bani de Vertu”

  14. Pai noul iphone SE folosește carcasele care au rămas în stoc nu?Displayul?De asemenea.Cititorul de amprente?Și ăsta e tot de generație veche. Bateria e posibil sa fie și ea asemenea. Componentele interne se pare ca sunt și ele aceleași cu cele de la ip 6 sau 6s.Deci,ce anume au muncit la telefonul ăsta, doar ca l-au asamblat?

  15. Stai linistit ca de la ios 7 in sus nu merge bine nici cu 2 gb ram , iphone cu ios 8 se blocheaza si are numai probleme nu degeaba e cea mai huiduita versiune ios si nici zaone nu mai scria atatea articole

  16. :))) Ce glumet esti si tu! Si toate cele 3 telefoane de la servici erau din gama telefoanele de 700-900€ sau erau din gama celor care ti le dau gratis la pufuleti? Eu nu va inteleg! De ce va dati cu parerea daca habar nu aveti?

  17. Nu ai precizat ce iphone,eu vad multe iphone 5 la lume, dalea cojite,iar un S7 e 33 mil,nu cred ca isi permit aia cu iphone 5 sa ia unul
    Frustrarea unde e?

  18. E un pusti prietenul, nu-l lua in seama, ca nu stie ce zice, ai f mare dreptate, sunt full deacord cu tine, Androidul a evuluat mult si e superb.

  19. Nu e chiar asa, clientul o sa zica ca dincolo e mai bun si mai ieftin, si daca nenea Tim repeta pacaleala de 1 aprilie si in toamna sunt in … mar.
    Nu uita un lucru, concurenta ofera si ofera bine chiar, e suficient sa arunci un ochi in Asia.

  20. Cu siguranta ca sectiunea de comentarii este singurul loc unde poti citi despre asa zisele probleme ale androidului. Culmea, toate istorisirile astea incep cu: “Am avut x telefoane cu android, si toate erau varza. Laguri, restartari, blocari, etc. Mi-am luat un iPhone si te atunci sunt cel mai fericit” (x = de la 2 la 5)

  21. Valeleu SrbS, tu ce parere ai ca Samsung S7 este desemnat a fi cel mai bun smarphone din lume? Cate seminte ai spart in fata blocului cu baietii? Cate PETuri de bere ati sorbit?

  22. “gratis la pufuleti” da ai scos-o nu gluma.. :)))))
    nu mai provoca copiii ca maine intreaba la magazin daca au pufuleti cu android, cu mere au tot mancat 🙂

  23. doar tu esti genul care se ia dupa parerea altora fara sa ai una a ta
    nu prea conteaza pt mine ce zic altii dar da s7 este un telefon complex bun la toate nu prea ii lipseste nimic

  24. este simplu, cand ai mai multe branduri pe acelasi OS acolo este concurenta la ce oferi si la cat oferi, cand ai iOS doar la un brand si il vre…nu ai ce face, nu poti alege samsung sau htc

  25. mda dar parca nici chinezii nu erau asa multi pe atunci, daca intelegi unde bat si acum parca’s peste tot, acum arunca celalalt ochi pe site-urile din Europa si nu numai…

  26. Nu stiu ce caută ăștia cu samsung aici :))) auzi la ei ce povesti fac:)))) pe idevice se vb de iPhone … Dar voi nu aveți unde comenta si va ofticați :))), am avut samsung si niciodată nu o sa mai revin la asa ceva !! Trăiască iOS :))))