The Score – documentarul Vice sponsorizat de Apple

Compania Apple a sponsorizat un documentar realizat de catre Vice sub denumirea The Score si disponibil inclusiv prin intermediul Apple Music, aceasta fiind creat in ideea de a prezenta diverse comunitati locale de muzica din diverse zone de pe glob.

Jurnalistii celor de la Vice au vizitat locatii din SUA, Africa de Sud si nu numai pentru a afla informatii despre crearea si evolutia comunitatilor locale din respectivele zone, unele dintre ele castigand un renume mondial pentru artistii care s-au remarcat in cadrul lor.

Documentarul The Score are 6 episoade, primul dintre ele fiind deja disponibil pentru vizualizare prin intermediul Apple Music pentru abonatii serviciului, urmatoarele 5 urmand a fi cel mai probabil lansate in urmatoarele 5 saptamani prin Apple Music.

Pentru fiecare dintre cele 6 episoade ale The Score compania Apple a creat si cate o lista de melodii care contine melodii create de catre artistii prezentati in respectivul episod, astfel ca abonatii Apple Music vor avea ocazia de a se familiariza cu ei.

Primul episod al The Score se numeste Reservation Rap si are in centru comunitatea muzicala din Red Lake, Minnesota, el putand fi vizionat aici, dar deocamdata nu si din Romania.