Samsung Galaxy S7 este cel mai bun smartphone din Europa

Samsung Galaxy S7 a fost declarat drept cel mai bun smartphone din Europa de catre cunoscuta publicatie britanica Which?, ea declarand atat Samsung Galaxy S7, cat si Samsung Galaxy S7 Edge drept cel mai bune smartphone-uri din Europa in momentul de fata.

Samsung Galaxy S7 a primit 93 de puncte din 100 posibile, in timp ce Samsung Galaxy S7 Edge a insumat 92 de puncte din 100 posibile, iar asa publicatia a declarat smartphone-ul coreenilor de la Samsung drept cel mai bun din Europa, peste iPhone-urile celor de la Apple.

Luna trecuta o publicatie americana numita Consumer Reports a declarat Samsung Galaxy S7 drept cel mai bun smartphone de pe continentul american, iar acum vedem continuitate in Europa, iar in Asia probabil lucrurile sunt similare cu publicatiile locale.

Pentru a declarat Samsung Galaxy S7 drept cel mai bun smartphone din lume, cei de la Which? au laudat camera, impermeabilitatea, suportul pentru carduri microSD si design-ul, toate aceste caracteristici fiind prezentate ca specificatii cheie pentur cresterea vanzarilor de smartphone-uri.

Separat de publicatia din Marea Britanie, altele din Belgia, Olanda, Franta sau Spania au oferit acelasi titlu smartphone-urilor Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge, asa ca practic vorbim despre sustinere din importante tari europene pentru terminalul celor de la Samsung.

Voi ce parere aveti ? Merita Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge aceste titluri ?