Prima Pagina Apple Apple recomanda Microsoft Office celor care cumpara iPad

Apple recomanda Microsoft Office celor care cumpara iPad

Intr-o miscare surprinzatoare pentru toata lumea, compania Apple a inceput sa recomande Microsoft Office 365 ca un accesoriu potrivit pentru tabletele iPad achizitionate prin intermediul magazinului sau online, schimbarea fiind una recenta.

Spun ca miscarea este surprinzatoare deoarece Apple promoveaza suita Microsoft Office 365 in locui celei iWork pe care o ofera gratuit utilizatorilor din lumea intreaga, ea creand inclusiv versiuni web ale aplicatiilor si preinstalandu-le in anumite iDevice-uri.

Mai mult decat atat, Apple vinde si abonamente Microsoft Office 365 celor care cumpara o tableta iPad, exceptie facand iPad Pro 12.9 inch, asta in conditiile in care suita sa este disponibila gratuit pentru toti posesorii de iDevice-uri si nu numai.

Schimbarea are cel mai probaibl legatura cu o intelegere dintre Apple si Microsoft pentru promovarea suitei in randul posesorilor de tablete iPad, insa e greu de spus ce anume castiga fiecare dintre cele doua companii in baza acestui parteneriat.

Desi iWork este inferior Office-ului din multe puncte de vedere, Apple este prea orgolioasa pentru a prezenta produsul unui competitor fara a castiga ceva din acest lucru, iar in aceasta situatie vorbim cel mai probabil despre bani castigati intr-o forma sau alta.

Microsoft Office recomandat iPad

 • vip

  Chiar ca saracu Steve se rasuceste acolo unde e.

 • Srb Srb

  Pai au zis ca ipad pro este pt cei cu pc vechi de 5 ani, asta inseamna windows adica office. Vor sa sublinieze ca poti avea office si cand cumperi ipad pt cei ce sunt noi in ecos apple

 • alin vlad

  Pentru mine iWork este mai util de multe ori decât Office

 • RaduD

  Compatibilitatea suitei iWork cu Office, atat cat este, o face suficient de utila unui utilizator obisnuit de iDevice-uri. Eu unul, mi-am pierdut dependenta de produsele Microsoft si ma simt foarte bine asa…!