Prima Pagina Digi Mobil Digi Mobil lanseaza noi optiuni de internet in roaming national

Digi Mobil lanseaza noi optiuni de internet in roaming national

Digi Mobil, a anuntat in cursul zilei de ieri ca incepand cu data de 1 aprilie le va oferi propriilor clienti doua noi optiuni de internet mobil in roaming national, deci ele vor fi utile in situatiile in care clientii operatorului navigheaza pe internet din reteaua celor de la Vodafone.

Cele doua noi optiuni de internet mobil sunt disponibile pentru toti clientii Digi Mobil si pot fi activate la cerere, ele fiind disponibile atat pentru clientii existenti ai Digi Mobil, insa si pentru cei care contracteaza in viitor serviciile operatorului.

Prima dintre cele doua optiuni ofera 100 MB de trafic de date in roaming national la pretul de 1.7 euro, cea de-a doua oferind 150 MB de trafic de date in roaming national la acelasi pret, insa cea din urma poate fi activata doar dupa activarea celei dintai, chiar daca acel trafic nu a fost consumat.

Pentru activarea oricareia dintre cele doua oferte noi utilizatorii Digi Mobil vor trebui sa apeleze numarul *111# si sa urmeze pasii indicati de catre robot, optiunile fiind valabile timp de o luna calendaristica.

Incepand cu 01 aprilie 2016, RCS & RDS va lansa doua optiuni pentru serviciul de date in roaming national care vor putea fi activate la cerere de toti clientii Digi Mobil, persoane fizice si juridice, care detin (sau vor contracta ulterior) pachete active de telefonie mobila ce includ internet mobil.

1.    Optiunea 100 MB ofera 100 MB trafic date in roaming national, la un cost de 1,7 euro (TVA inclus).

2.    Optiunea +150 MB, care suplimenteaza cu 150 MB traficul de date in roaming national la un cost de 1,7 euro (TVA inclus).

Optiunea +150 MB poate fi activata oricand in cursul unei luni, doar dupa activarea Optiunii 100 MB, indiferent daca prima cota a fost sau nu consumata, astfel incat clientul Digi Mobil poate ajunge sa aiba un trafic maxim de 250 MB, la un cost cumulat de 3,4 euro (TVA inclus).

Utilizatorii Digi Mobil pot activa Optiunile 100 MB si +150 MB la numarul *111# (USSD), parcurgand pasii indicati in mesajul de pe telefon. Optiunile sunt valabile o luna calendaristica, raman active doar in luna in care au fost activate si se factureaza in abonamentul lunar, indiferent de volumul de date consumat.

 • V.P

  Au inceput si astia de la Digi prosteala . Sa manance si gura lor ceva in plus , e scump sa acoperi zonele fara semnal .

 • Mircea Radulescu

  Pai deja o sa coste mai mult ca la Vodafone – Orange, in momentul asta Vodafone iti ofera abonament nelimitat si 6 GB la 10 euro.

 • Mihai

  Un pic cam scump.

 • KlaudiNhO

  un pic de foarte scump

 • MrUnivers

  Nu gasesc abonamentul de 10€ cu tot ce spui tu .

 • E în magazine.

 • amfetamin

  Ce diferența! La abonament de 3€ ai 30 gb de net Digi(pe lângă minute nelimitate) si 100 MB de net de la VDF e 1.7€! :-))

 • Mircea Radulescu

  Pai ideea este ca daca vrei net de calitate platesti 🙂

 • Mircea Radulescu

  Eu am unul vechi de 1 an cu 3 GB, dar mai nou la prelungire iti dau 6 GB.

 • Mircea Radulescu

  Pai atat platesc eu in concediu in Turcia pe roaming de date cat platesc ei la Bragadiru pe roaming national 🙂

 • Gotti

  Salut. zaone ai idee daca 4G de la Digi Mobil e compatibil cu iPhone SE ????????

 • Pingback: Digi Mobil extinde acordul de roaming national cu Vodafone, ofera mai mult trafic de internet clientilor | iDevice.ro()