Prima Pagina Digi Mobil Digi Mobil extinde acordul de roaming national cu Vodafone, ofera mai mult...

Digi Mobil extinde acordul de roaming national cu Vodafone, ofera mai mult trafic de internet clientilor

9

Digi Mobil a anuntat zilele trecute extinderea acordului de roaming national cu Vodafone pentru a le oferi clientilor proprii posibilitatea de a folosi reteaua Vodafone pentru apeluri telefonice si navigare pe internet cand nu se afla in aria de acoperire a retelei Digi Mobil.

Acordul de roaming national este extins pana la data de 31 martie 2017, iar ca parte a schimbarii, Digi Mobil va taxa traficul de internet mobil facut de catre utilizatori atunci cand navigheaza pe internet prin reteaua celor de la Vodafone si v-am spus ieri cat costa aceste optiuni.

Separat de extinderea acordului pentru roaming national, cei de la Digi Mobil au anuntat si ca ofera gratuit 30 GB de trafic lunar de internet mobil in reteaua 4G pentru clientii abonamentelor de telefonie mobila, traficul fiind de 3 ori mai mare decat cel standard.

Cu acest anunt, cei de la Digi Mobil raman in continuare in joc pe piata telefoniei mobile din Romania, insa oferta lor nu mai este la fel de buna precum in trecut, utilizatorii beneficiind atunci de trafic de internet gratuit in reteaua Vodafone, acum ei fiind nevoiti sa il plateasca.

Digi Mobil ofera 30 Gbytes, la viteze superioare, in reteaua 4G pana la finalul anului si prelungeste acordul de roaming national de voce si date mobile

RCS & RDS vine cu vesti bune pentru clientii Digi Mobil si le ofera acestora in perioada 01 aprilie – 31 decembrie 2016, pana la 30 GB trafic lunar de internet mobil, la viteze superioare, in reteaua 4G, fara costuri suplimentare. Traficul de date mobile in reteaua 4G este nelimitat pentru orice categorie de abonament, primii 30 GB fiind disponibili la viteze superioare.

Traficul de date mobile in reteaua 4G Digi Mobil este disponibil la toate tipurile de abonamente din gama Avantaj 2, 3, 5 siOptim 2, 3, 5 si Nelimitat. In functie de tipul abonamentului contractat, utilizatorii Digi Mobil beneficiaza de trafic de date mobile intre 3 GB si 5 GB in reteaua 3G.

Oferta se adreseaza clientilor noi si existenti, persoane fizice, care utilizeaza un echipament compatibil in reteaua 4G Digi Mobil (frecventa 2600 MHz TDD, banda 38). Preturile pachetelor de servicii Digi Mobil incep de la 2 euro (TVA inclus),  iar clientii pot achizitiona smartphone-uri compatibile cu tehnologia 4G, cu plata integrala sau in rate, fara dobanda. Serviciul 4G se activeaza gratuit direct de pe telefonul mobil, tastand *111# si urmand pasii indicati in mesajul de pe telefonul mobil.

Totodata, compania anunta continuarea acordului privind roamingul national pana la data de 31 martie 2017 pentru serviciile de voce si date mobile. Utilizatorii Digi Mobil au astfel posibilitatea sa comunice in zonele fara retea Digi Mobil, urmand ca, pe masura extinderii si dezvoltarii acesteia, roamingul national sa fie eliminat. Roamingul national de voce va fi oferit in continuare gratuit utilizatorilor Digi Mobil, insa roamingul de date mobile va fi contra cost incepand cu data de 01 aprilie 2016.
 
Acoperirea de tip exterior a retelei 3G Digi Mobil a crescut in perioada 2015-2016 cu 10% ajungand la peste 94% din populatie la nivelul tarii. Reteaua Digi Mobil, atat 3G cat si 4G, este intr-un proces continuu de extindere, atat in mediul urban cat si rural, astfel incat aria de acoperire si experienta de utilizare a serviciului Digi Mobil pentru voce si date mobile sa fie imbunatatite constant.

Compania va continua sa investeasca accelerat in dezvoltarea retelelor 3G si 4G in cat mai multe localitati, atat pentru acoperirea de exterior cat si de interior, astfel incat de serviciile mobile sa beneficieze din ce in ce mai multi utilizatori. Numarul mare de clienti pe care Digi Mobil i-a atras in ultimul an vine sa confirme ca reteaua companiei este stabila, de incredere si ca pachetele comerciale sunt concepute sa raspunda cerintelor si nevoilor de comunicare ale clientilor sai.