Imagini exclusive – ce inseamna sa participi la o conferinta Apple

Pentru prima oara in istoria organizarii de conferinte Apple in cadrul sediului din Cupertino, noi avem ocazia de a vedea experienta unui dintre cei care a participat la eveniment, de la plecarea spre Cupertino si pana la finalizarea unui eveniment organizat de catre americani.

In clipul video de mai jos veti vedea o persoana care a facut parte din echipa unei publicatii americane ce a fost invitata la conferinta pentru prezentarea iPhone SE si iPad Pro 9.7 inch, ea documentand intreaga experienta asa cum nimeni altcineva nu a mai facut-o pana acum.

Dupa cum veti vedea, in clip sunt prezentate pentru prima oara imagini din zona Apple Campus in care stau jurnalistii inaintea evenimentului, acestia avand ocazia de a imparti un etaj cu Tim Cook pentru cateva ore inaintea evenimentului, iar in timpul conferintei au avut ocazia de a sta chiar in spatele managerilor Apple.

Separat de conferinta putem vedea si cum arata sala in care Apple a amplasat noile sale produse pentru ca jurnalistiisa le poata testa si a prezenta imagini si clipuri video pentru lumea intreaga, iar nu pot decat sa va recomand sa urmariti intreaga experienta.