Prima Pagina Apple Imagini exclusive – ce inseamna sa participi la o conferinta Apple

Imagini exclusive – ce inseamna sa participi la o conferinta Apple

0

Pentru prima oara in istoria organizarii de conferinte Apple in cadrul sediului din Cupertino, noi avem ocazia de a vedea experienta unui dintre cei care a participat la eveniment, de la plecarea spre Cupertino si pana la finalizarea unui eveniment organizat de catre americani.

In clipul video de mai jos veti vedea o persoana care a facut parte din echipa unei publicatii americane ce a fost invitata la conferinta pentru prezentarea iPhone SE si iPad Pro 9.7 inch, ea documentand intreaga experienta asa cum nimeni altcineva nu a mai facut-o pana acum.

Dupa cum veti vedea, in clip sunt prezentate pentru prima oara imagini din zona Apple Campus in care stau jurnalistii inaintea evenimentului, acestia avand ocazia de a imparti un etaj cu Tim Cook pentru cateva ore inaintea evenimentului, iar in timpul conferintei au avut ocazia de a sta chiar in spatele managerilor Apple.

Separat de conferinta putem vedea si cum arata sala in care Apple a amplasat noile sale produse pentru ca jurnalistiisa le poata testa si a prezenta imagini si clipuri video pentru lumea intreaga, iar nu pot decat sa va recomand sa urmariti intreaga experienta.

Articolul anteriorApple Store Online a fost inchis in aceasta dimineata
Urmatorul articoliPhone SE si iPad Pro 9.7 inch sunt disponibile pentru precomanda
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.