iPhone SE si iPad Pro 9.7 inch sunt disponibile pentru precomanda

Apple a deschis sesiunea de precomenzi pentru iPhone SE si iPad Pro 9.7 inch in primul val de tari in care va initia livrarile incepand cu data de 31 martie, astfel ca toti utilizatorii interesati vor putea comanda produsele atat de la Apple, cat si de la partenerii sai locali.

iPhone SE si iPad Pro 9.7 inch au fost prezentate luni de catre compania Apple si reprezinta versiuni actualizate ale iPhone 5S sau iPad Pro, ele avand preturi mai mici decat produsele originale, hardware-ul fiind mai bun in cazul iPhone SE vs iPhone 5S, dar mai slab in cazul iPad Pro 9.7 inch vs iPad Pro.

Incepand din aceasta dimineata iPhone SE si iPad Pro 9.7 inch sunt disponibile pentru precomanda de la Apple si partenerii sai in urmatoarele tari : Australia, Canada, China, Franta, Germania, Hong Kong, Insulele Virgine, Marea Britanie, Japonia, Noua Zeelanda, Puerto Rico, Singapore si SUA.

Desi atat iPhone SE cat si iPad Pro 9.7 inch pot fi precomandate incepand de astazi cu livrare in 31 martie, termenul de livrare ar putea creste in functie de cererea pe care o inregistreaza compania Apple si stocurile initiale pe care le-a pregatit pentru utilizatorii interesati.

iPhone SE va fi lansat in Romania pe 7 aprilie, o sesiune de precomenzi urmand a fi deschisa in 29 martie pentru noul smartphone, tableta iPad Pro 9.7 inch urmand a beneficia cel mai probabil de aceeasi data de lansare, dar nu si de o sesiune de precomenzi organizata in tara.