Motorsport Manager este aplicatia gratuita a saptamanii in App Store

0

Apple a anuntat cea mai buna aplicatie a saptamanii in App Store in cursul zilei de ieri, cei din Cupertino promovand un titlu grozav pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile utilizatorilor din lumea intreaga.

Motorsport Manager este aplicatia gratuita a saptamanii oferita de catre compania Apple si vorbim despre joc de tip racing lansat pentru iDevice-urile noastre, iar in clipul video de mai sus puteti vedea gameplay-ul gandit de catre dezvoltatori.

Conform descrierii facute de catre acestia, Motorsport Manager este cel mai realist joc de motor-racing conceput vreodata pentru platforma iOS, rolul nostru fiind de a administra echipele care concureaza in curse.

  • This is your racing team. Hire drivers, develop your car and invest in technology.
  • Work with your drivers to achieve the perfect qualifying lap.
  • Formulate the ideal pitstop strategy to win races.
  • Watch the race in real-time or jump into the strategy screens to take control of the action.
  • React to weather changes, crashes and safety car periods.
  • Win championships across the world to reach the pinnacle of motorsport.

Avand in vedere faptul ca veti fi managerul unei echipe de curse, voi va trebui sa angajati soferi, sa produceti masini bune si sa le imbunatatiti performantele de-a lungul timpului, plus multe, multe altele.

Separat va trebui sa ii antrenati pe soferi pentru a isi imbunatati timpii in fiecare cursa, strategia fiind extrem de importanta in tentativa voastra de a va conduce echipa spre victorie in fiecare turneu la care veti participa.

Motorsport Manager este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal in App Store.