OnePlus 3 urmeaza sa fie prezentat inaintea HTC 10

In cursul noptii trecute a aparut o noua confirmare a faptului ca OnePlus 3 este in proces de dezvoltare, un benchmark aratandu-ne care sunt specificatiile tehnice ale OnePlus 3, iar un zvon recent sugereaza faptul ca lansarea smartphone-ului urmeaza sa aiba loc pe 7 aprilie.

Conform acestui zvon OnePlus 3 urmeaza sa fie prezentat in Beijing in cadrul unei conferinte organizate de catre compania OnePlus, ea fiind organizata cu doar 5 zile inainte ca HTC 10 sa fie prezentat de catre cei de la HTC, alegerea datei avand la baza anuntarea inaintea taiwanezilor.

Revenind acum la specificatiile tehnice OnePlus 3, conform benchmark-ului terminalul are un ecran de 5.5 inch cu rezolutie 1920 x 1080 pixeli, are un chip Snapdragon 820 cu procesor quad-core Kryo, are o placa grafica Adreno 530, are 4 GB RAM, are o camera principala de 16 megapixeli si una frontala de 8 megapixeli, OxygenOS bazat pe Android 6.0.1 fiind oferit.

Multi dintre voi stiti deja ca OnePlus 3 face parte dintr-o serie de smartphone-uri ieftine cu specificatii mult mai bune decat pretul platit pentru terminal, iar acest nou dispozitiv cu siguranta nu va dezamagi din acest punct de vedere, asa cum se asteapta foarte multi.

OnePlus 3 ar putea fura atentia multor oameni de la HTC 10 chiar atunci cand HTC avea mai mare nevoie de acest lucru, insa totul depinde de pretul pe care OnePlus il va percepe, el putand fi mai mic decat cei 399 de dolari perceputi de catre Apple pentru iPhone SE.

specificatii tehnice OnePlus 3