The App Effect – primul serial creat de Apple cu Will.i.am

Dupa luni si luni de zvonuri privind lansarea de continut TV in colaborare cu diversi actori sau producatori, iata ca aseara compania Apple a anuntat The App Effect, primul serial TV in care binecunoscutul artist Will.i.am este partener cu cei din Cupertino.

In clipul video de mai jos aveti un trailer pentru unul dintre episoadele seriei The App Effect, iar dupa cum ii spune numele, ea este concentrata pe prezentarea importantei pe care o au aplicatiile pentru smartphone-uri si tablete, dar si modul in care ele au schimbat lumea in care traim.

Conform celor implicati un proiect, vorbim despre un serial TV fara scenariu care va fi intr-o buna parte bazat pe interviuri, oameni din cadrul Apple, dar si din cadrul multor companii partenere urmand a isi oferi opiniile cu privire la importanta aplicatiilor in lumea intreaga.

Separat de interviuri cu manageri din diverse companii, cei de la Apple vor prezenta cel mai probabil si povestile de succes ale unor dezvoltatori de aplicatii sau aplicatii foarte populare, asa ca in principiu vom afla cat de grozave sunt aplicatiile si cum fac ele lumea mai buna.

One of the things with the app store that was always great about it was the great ideas that people had to build things and create things. This doesn’t mean that we are going into a huge amount of movie production or TV production or anything like that.

Nimeni nu stie deocamdata cum va fi distribuit The App Effect, daca el va fi oferit gratuit sau daca se vor cere bani pentru vizualizarea episoadelor, insa acesta este primul serial TV sponsorizat de Apple si cu siguranta vor exista altele, chiar daca numarul lor nu va fi mare.

Separat de The App Effect, Apple ar mai avea in productie un al doilea serial TV numit Vital Signs, el avandu-l in rolul principal pe Dr. Dre, insa despre el deocamdata nu se stie nimic oficial.

https://www.youtube.com/watch?v=fSiDIaab2nY