Facebook pregateste schimbari majore pentru Messeenger

Facebook pregateste o schimbare importanta pentru Messenger, platforma lor de chat online urmand a fi transformata intr-o metoda de a plati pentru diverse produse fara a mai parasi aplicatia si a folosi alta pentru plati mobile.

Practic, Facebook vrea sa intre pe piata platilor mobile cu una dintre cele mai populare aplicatii de mesagerie text, utilizatorii urmand a plati cu Facebook Messenger la fel de usor precum o fac folosind Apple Pay, insa totul in timp ce discuta cu prietenii.

Informatiile care dezvaluie intentiile celor de la Facebook au fost descoperite in codul sursa al aplicatiei pentru iOS, insa noutatile nu se limiteaza doar aici, deorece Messenger urmeaza sa le permita utilizatorilor sa efectueze conversatii secrete.

Deocamdata nimeni nu stie exact ce presupune acest lucru si se speculeaza ca ar fi vorba despre o criptare mai serioasa a mesajelor trimise intre utilizatori, insa teoretic ar trebui sa fie vorba despre optiunea de a ascunde mesaje din lista de conversatii.

Separat de acestea, codul sursa al aplicatiei pentru iOS indica faptul ca Messenger ar urma sa aiba posibilitatea de a sincroniza calendare, de a permite partajarea de citate din articole si de a trimite notificari pentru informatii noi publicate in website-urile preferate.

Practic Facebook testeaza o multitudine de functii noi pentru aplicatia Messenger dedicata iDevice-urilor noastre, insa ramane de vazut cate dintre ele vor fi lansate in curand si cate nu vor fi lansate vreodata.

6 COMENTARII