iPhone SE – 3.4 milioane de unitati precomandate in China

iPhone SE a inregistrat precomenzi de 3.4 milioane de unitati in China in urma deschiderii sesiunii de precomenzi din cursul saptamanii trecute, cifra fiind uluitoare avand in vedere ca vorbim despre un smartphone cu un design vechi de aproape 4 ani de zile.

Cifra nu este una oficiala, insa cei de la CNBC o prezinta ca fiind sigura, iar daca vorbim intr-adevar despre precomenzi de 3.4 milioane de unitati doar in China, atunci vanzarile globale ar putea fi cel putin duble, daca ne gandim la tarile in care terminalul poate fi precomandat.

Cifra de 3.4 milioane de unitati este preluata de la magazinele partenere Apple din China care ofera spre precomanda iPhone SE, implicit si unii operatori de telefonie mobila, iar ca sa fiu complet sincer sunt uimit de popularitatea smartphone-ului americanilor.

Conform publicatiei, versiunea aurie a iPhone SE este cea mai populara in China in momentul de fata, ea fiind urmata de versiunea rose gold, in toamna lucrurile stand exact invers cand a venit vorba despre popularitatea versiunilor iPhone 6S vandute de Apple.

Din pacate deocamdata nu se stie cate vanzari a inregistrat iPhone SE in SUA sau alte tari importante de pe glob, insa probabil in zilele urmatoare vom afla si Apple ar trebui sa anunte cifrele oficiale abia lunea viitoare, dupa lansarea oficiala a smartphone-ului.