Prima Pagina iPhone Iata tarile in care iPhone SE a fost extrem de popular

Iata tarile in care iPhone SE a fost extrem de popular

Evenimentul pentru prezentarea iPhone SE a fost urmarit de mult lume din lumea intreaga, iar si mai multa lume a vizitat website-ul Apple pentru a vedea informatii noi in legatura cu acest produs, in baza vizitelor facute fiind trasa si o concluzie cu privire la popularitatea terminalului.

Conform unui website care monitorizeaza traficul marilor website-uri de pe glob, prezentarea iPhone SE si iPad Pro 9.7 inch a generat cel mai mic interes dintre toate prezentarile facute de catre compania Apple in ultimii 3 ani de zile.

Vorbim aici despre trafic general, el fiind mult mai mic si decat in cazul prezentarii Apple Watch, insa de la aceasta medie exista doua exceptii, India si China, acolo interesul fiind foarte mare pentru iPhone SE si iPad Pro 9.7 inch, conform vizitelor facute pe website-ul Apple.

Locatiile in care exista interes foarte mare pentru iPhone SE sunt practic cele pentru care a si fost facut acest upgrade, in China inregistrandu-se 3.4 milioane de precomenzi pentru terminal, insa din pacate din India nu avem date despre comenzi.

The March 21 2016 launch however gave Apple above average traffic in two key target markets key to its cheaper smartphone strategy: India and China. In contrast to the average worldwide traffic rise of 83%, Apple saw a one-day traffic increase of 160% from India and 150% in China.

iPhone SE ar putea fi cheia succesului pentru Apple deoarece foarte multa lume astepta de ceva vreme un nou iPhone cu ecran de 4 inch, iar actualizarea iPhone 5S le-ar putea da multora un motiv serios sa faca un upgrade in viitorul nu foarte indepartat.

iPhone SE trafic website

 • Fane

  Eu sunt chinezul sau indianul din Romania!
  Upgrade 100%!

 • dragos lucian

  Pe gsm arena la TOP 10 BY DAILY INTEREST e pe primul loc cu 150.000 de vizitatori inaintea lui samsung s7 asa ca eu zic ca exista interes destul de mare

 • Mircea Radulescu

  trebuie sa te hotarasti

 • Mircea Radulescu

  Da, i-a luat fața.

 • Este interes pentru că este un produs nou lansat și lumea vrea să vadă specificațiile, ce aduce nou…asta nu înseamă că toți care intre să vadă specificațiile, voie cumpăra și dispozitivul.