iOS 9.3 nu ma lasa sa raspund la telefon de pe iPhone

iOS 9.3 are foarte multe probleme, atat de multe probleme incat imi aduce aminte de anul trecut si lansarile esuate ale diverselor versiuni ale iOS 8, iar separat de cele pe care le stiati deja aduc in discutie una care nu este noua pentru terminalele iPhone, dar disparuse pana acum.

Vorbesc despre o problema care impiedica raspunderea la telefon de pe iPhone cu iOS 9.3, sliderul care ar permite in mod normal acceptarea unui apel din LockScreen fiind imposibil de tras in anumite situatii cand suntem sunati de catre diverse persoane.

Problema nu a m intalnit-o in versiunile beta ale sistemului de operare iOS 9.3, insa dupa instalarea celei finale mi sunt in mod constant pus in situatia de a nu putea raspunde la telefon deoarece nu pot trage sliderul care mi-ar permite sa accept apelul telefonic.

Situatia este una extrem de enervanta deoarece din LockScreen nu pot fi acceptate apeluri telefonice decat prin tragerea sliderului vizibil in ecranul de blocare al terminalelor si singura solutie este respingerea apelului, plus o noua deblocare a iPhone-ului.

Sunt sigur ca Apple este constienta de aceasta problema si sunt sigur ca undeva in lista de buguri care trebuie rezolvate este marcat si acesta, insa avand in vedere ca exista altele mult mai grave care afecteaza mult mai multi oameni, nu ma astept ca el sa fie reparat prea curand.