Aplicatia Facebook Messenger a fost actualizata, iata ce noutati aduce

Facebook Messenger, aplicația lansată de către compania Facebook în App Store pentru a ne forța să o utilizăm pentr a purta discuții cu prietenii activi pe rețeaua sa de socializare, a fost actualizat în cursul acestei seri.

In cursul noptii trecute o noua versiune a Facebook Messenger a fost lansata de catre compania Facebook pentru utilizatori, ea permitand vizualizarea intr-un meniu unic a tuturor apelurilor facute sau ratate, astfel ca nu va trebui sa le cautati prin diverse meniuri.

  • Now you can see your call history and missed calls – all in one place.

Facebook Messenger este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal în App Store.

Articolul precedentWindows 10 este instalat pe 270 milioane de PC-uri
Articolul următorApple a lansat Safari Technology Preview
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.