Asa ar putea arata noul design al MacBook Pro 15 inch

Cele mai recente zvonuri aparute din Asia indica faptul ca Apple va lansa nou modele ultra-subtiri ale MacBook Air si MacBook Pro, ele urmand a fi la fel de subtiri decat actualul MacBook 12 inch, lucru care acum un an de zile parea foarte greu de realizat de catre Apple.

Design-ul noilor MacBook Air si MacBook Pro ar putea fi deasemenea similar cu cel al MacBook 12 inch, iar conceptul de mai jos are rolul de a ne arata ce fel de schimbare ar putea oferi compania Apple pentru utilizatorii sai in momentul in care va lansa dispozitivele pe piata.

In baza tuturor datelor existente, se pare ca noile modele ale MacBook Air si MacBook Pro ar urma sa fie prezentate abia in cadrul WWDC 2016, adica la mijlocul lunii iunie, lansarea pe piata putand avea loc la sfarsitul acestei luni si nu mai devreme de atat.

MacBook Pro 15 inch concept

MacBook Pro 15 inch concept 1

MacBook Pro 15 inch concept 2

MacBook Pro 15 inch concept 3

11 COMENTARII

  1. nu cred, este de domeniul trecutului , si ei au zis ca adopta lururi din ipad/iphone incepand cu 12″ macbook
    plus ca nu are nicio menire acel logo iluminat inafara de show off /trademark. mai ales ca nu tu il vezi cand il folosesti

  2. Sunt dezamăgit de Apple … Am toate produsele lor , Apple watch Apple tv iPhone 6s plus , MacBook pro 15 si altele dar având aceste produse si cumpărând de fiecare data produsele lor realizez că de când Steve Jobs a murit Apple nu mai este așa de specială si cu fiecare an ea demonstrează asta , design-urile la produse arată la fel ca produsele anterioare sau si mai rău … iOS are multe probleme la fiecare update , sper ca Apple sa se îndrepte pana nu este prea târziu si ajunge ca “nokia” …

  3. apple watch sau ma rog aceasta categorie poate avea o ascensiune mare daca este gandit cum trebuie.
    Macbook sunt inca acolo, sunt inca perfecte pt ce reprezinta, inca nu au dat-o in bara. Singurul lucru nasol in momentul de fata este iOS si display la iphone in special. Daca iphone 7 va veni cu oled si alte chestii rezolvate deja din impas poate trece pe partea cealalta. Parerea mea este ca acest an va da tonul celor de la Apple pt urmatorii ani.