iPad Pro 9.7 inch este disponibila pentru precomanda la Orange

iPad Pro 9.7 inch este disponibila pentru precomanda la Orange Romania incepand de astazi, operatorul de telefonie mobila sustinand ca toate comenzile plasate incepand de azi vor fi livrate abia din 11 aprilie, cand este programata lansarea oficiala in Romania.

Desi iPad Pro este listata in magazinul online al Orange inca din cursul zilei de ieri, cand s-au deschis precomenzile pentru iPhone SE, abia de astazi ea a fost oferita efectiv pentru precomanda, cei de la Vodafone avand iPad Pro 9.7 inch la precomanda inca de ieri.

iPad Pro 9.7 inch are este vanduta de catre Orange Romania doar intr-o singura versiune, mai exact cea 4G cu 128 GB spatiu de stocare, pretul standard al tabletei fiind de 969 de dolari, el scazand la 699 de dolari in cazul achizitionarii impreuna cu un abonament de internet Orange Net 24 care costa 24 de euro lunar.

Pretul iPad Pro 9.7 inch 4G 128 GB la Orange Romania este cu 50 de euro mai mic decat cel cerut de catre compania Apple in Germania, diferenta fiind una substantiala in favoarea noastra, asa ca daca sunteti interesati de aceasta tableta o puteti cumpara de la Orange, atunci cand ea va fi vanduta si la pret intreg.