Tesla Model 3 a atras cozi mai mari decat lansarea iPhone SE

Astazi iPhone SE a fost lansat in 11 tari de pe glob si spre surprinderea unora, in fata unor magazine Apple existau cozi la care diverse persoane asteptau inca de noaptea trecuta pentru a cumpara noul smartphone cu ecran de 4 inch, asta desi stocurile erau cu siguranta suficiente.

Era de asteptat ca interesul fata de iPhone SE sa fie mai mic decat interesul inregistrat de lansarea unui iPhone din segmentul principal, insa cu adevarat surprinzator s-a dovedit a fi faptul ca mai multi oameni au stat la coada sa rezerve o Tesla Model 3 decat sa cumpere un iPhone SE.

In mod paradoxal, cozile pentru rezervarea de masini Tesla Model 3 eraua stazi extinse prin fata unor magazine Apple in care nu erau chiar atat de multi oameni dornici sa cumpere iPhone SE chiar in ziua lansarii, noul automobil al Tesla fiind mult mai interesant.

Rezervarea unei masini Tesla Model 3 costa 1000 de dolari in SUA, deci de peste 2 ori mai mult decat cumpararea unui iPhone SE, insa americanii par sa fi gasit un nou motiv pentru a sta la coada si nu vorbim despre vreun produs al companiei Apple, ci despre o masina.

Coada Apple Store Sydney si Miami
Coada Apple Store Sydney si Miami

Ca sa fiu sincer, sunt surprins de interesul foarte mare pe care americanii si europenii il au fata de Tesla Model 3, iar aceasta lansare demonstreaza faptul ca masina Apple ar putea motiva din nou foarte multi oameni sa se aseze la cozi in fata Apple Store-urilor.

Coada rezervare Tesla Model 3

Coada rezervare Tesla Model 3 1

Coada rezervare Tesla Model 3 2