iPhone 7 va fi mai subtire, va avea baterie mai mare, va pierde semnal mai rar

iPhone 7 va fi mai subtire decat iPhone 6S, va avea o baterie de capacitate mai mare, si dar va pierde mai rar semnal multumita unei schimbari majore pregatite de catre Apple, partenerii sai asiatici fiind deja in proces de a crea primele componente pentru terminal.

Pentru a putea face iPhone 7 mai subtire decat iPhone 6S, partenerii companiei Apple vor folosi o tehnologie numita fan-out care reduce grosimea componentelor implementate in noul terminal, iar asa grosimea totala a produsului va fi mai mica decat cea a iPhone 6S.

Conform unei publicatii asiatice, Apple va folosi tehnologia fan-out pentru a produce antenele iPhone 7 si chip-ul care permite schimbarea frecventelor utilizate de catre terminale, insa probabil voribm si despre alte componente care vor beneficia de ea.

Pentru Apple reducerea grosimii iPhone 7 in comparatie cu iPhone 6S este o prioritate, iar aceasta schimbare este combinata si cu imbunatatirea protectiei impotriva interferentelor electromagnetice, astfel ca multe componente vor putea fi plasate mai aproape unele de altele pe placa logica a iPhone 7.

Apple is going to apply high-tech packaging technology to RF (Radio Frequency) Chip of iPhone 7 series that will be released this fall. It is expected that iPhone 7 will become thinner and lighter and have more battery capacity. …it is expected that loss of signal will also be minimized.

Bateria iPhone 7 va fi mai mare decat cea a iPhone 6S, insa nimeni nu stie cu cat va creste capacitatea, dar daca ar fi sa-mi dau cu parerea, as spune ca vorbim despre pana in 200 mAh, iar ei ar putea oferi pana la 1 ora sau 1 ora si jumatate de timp de utilizare zilnica suplimentara.

Separat de acestea, imbunatatirea protectiei impotriva interferentelor electromagnetice in interiorul carcasei va avea drept efect si o imbunatatire a calitatii semnalului GSM, iPhone 7 urmand a pierde semnal mult mai rar decat predecesorii sai, un lucru care va fi extrem de apreciat.

Apple has been decreasing thickness of its product and increasing battery capacity by combining each part into one. One can see that Apple’s way of applying Fan Out Packaging technology to ASM Chip is a same context and this will minimize signal loss as well.

iPhone 7 va fi lansat in toamna de catre compania Apple, insa pana atunci vom vedea foarte multe informatii in legatura cu toate componentele care urmeaza sa fie implementate in el.

26 COMENTARII

  1. Nu inteleg faza cu subtiatul. Pur si simplu nu ii inteleg! Mi se par destul de subtiri si 6 sau 6s. Cred ca Jony are o fixatie cu subtiatul, si a lasat camera aia in afara. Daca ar avea modulul de camera mai mic … da, poate, insa chiar si asa mie personal mi se par destul de subtiri iPhone-le curente.

  2. Eu nu am o problema cu subtiatul , din moment ce introduc camera in carcasa iar bateria ajunge la 1900-2000 mAh chiar nu vad o problema in asta .

  3. Nu am avut pierderi de semnal pe 6S, oricum cand apare in toamna o sa il iau pana atunci raman pe 6S. Anyway, it’s iPhone ??

  4. pai articolul este despre subtierea device’ului. s7 este mai gros deci nu are treaba cu samsung, asa este politica apple de ceva ani la fiecare redesign.este vorba despre capacitate mai mare a bateriei, aici apple va adauga 60-70mah ca deobicei in plus deci standard deci politica apple..daca ar face relativ trecerea la o baterie mai mare, atunci da samsung ii impinge de la spate

  5. depinde, in articol spune ca 7 va fi mai subtire ca 6s, iar 6s este mai gros ca 6. deci apple poate subtia poate iar doar cu 2mm sa ajunga tot la grosimea iphone 6

  6. fara concurenta nu exista apple. singurul loc unde mi-ar place sa vad apple impins de catre samsung, este Oled si cam atat. la baterie nu ii vad pe cei de la apple sa faca o mare diferenta

  7. Nu grosimea e problema ci faptu ca au un body ratio de toata jena .Al meu 6 plus pare mult mai mare ca un s7 cu acelasi ecran,in partea de jos inteleg ca e butonu si nu se poate micsora dar in partea de sus sigur e loc de mai bine

  8. Partea de sus și cea de jos trebuie să fie simetrice. Ar fi inestetic să ai margini diferite ca dimensiuni.
    Sunt de acord că butonul de jos limitează opțiunile Apple în materie de design, dar asta e: câtă vreme se cumpără…

  9. apple are un touchid rotund deci ocupa mai mult spatiu ca la samsung…singura lor solutie este sa scape de butonul fizic sau sa mai scada diametrul, sau sa mai taie din bezel dar daca te uiti mai mult de 2-3mm intre buton si partea de jos+buton si ecran nu sunt. deci 2-3mm jos si 2-3mm in partea de sus a telefonului sa ramana inca simetric. deci mai mult de 6 mm total nu se poate