Noi imagini cu bateriile iPhone 7 si iPhone 7 Plus

Bateriile iPhone 7 si iPhone 7 Plus apar astazi in doua imagini preluate de la un partener Apple din China, ele avand rolul de a ne dezvalui faptul ca Apple intentioneaza sa creasca doar usor capacitatea acestei componente in baza careia functioneaza terminalele.

Conform acestor imagini, iPhone 7 are o baterie de 1735 mAh, cu doar 25 mAh mai mare decat cea a iPhone 6S, asta in timp ce iPhone 7 Plus are o baterie de 2810 mAh, cu doar 60 mAh mai mare decat cea folosita de catre Apple in iPhone 6S Plus.

Practic, Apple se bazeaza pe reducerea consumului de energie pentru a imbunatati autonomia iPhone 7, asta deoarece cresterea in capacitatea de stocare a energie este nesemnificativa si doar in baza sa nimeni nu va simti o crestere a timpilor de utilizare.

iPhone 7 are bateria mai mica decat iPhone 6

Partea proasta este ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor avea baterii mai mici decat iPhone 6 si iPhone 6 Plus, acestea din urma fiind echipate cu baterii ce au 1810 mAh si respectiv 2910 mAh, ele fiind iPhone-urile cu cele mai mari baterii de pana in prezent.

baterie iPhone 7

 

Apple vrea sa faca iPhone 7 si iPhone 7 Plus mai subtiri decat predecesoarele lor, asa ca de aici vine o explicatie pentru evitarea cresterii capacitatii bateriilor de a stoca energie, insa din pacate lumea vrea autonomie, nu smartphone-uri foarte subtiri.

Apple nu intelege acest lucru si cred ca un iPhone care abia merge o zi este suficient de bun, insa competitorii sai incep sa ne arate ca totul are limite, inclusiv prostirea utilizatorilor cu baterii de capacitate mica, care nu le satisfac nevoile.

baterie iPhone 7 PLus

Desi iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor fi lansate abia in toamna, aceasta este a doua oara cand vedem bateria iPhone 7 si imaginea anterioara oferea informatii similare privind capacitatea, deci nu me putem amagi gandindu-ne ca ea va fi mai mare decat cea din iPhone 6.

Voi ce parere aveti despre aceasta decizie a Apple ?

9 COMENTARII

  1. Pentru a crește capacitatea bateriilor sale și pentru a ascunde camera aia oribilă, Samsung a ales să crească grosimea lui S7 cu 1,1 mm. Și n-a comentat nimeni. În schimb Apple urmează alte căi iar eu sunt convins că autonomia lui iPhone 7 va fi mai bună. Nu cu mult, dar va exista o evoluție.

  2. Nu e stres, sărim un an, așteptam 7s ? Sper sa vândă foarte puțin spre deloc iPhone 7 ca sa se trezească la realitate. Am 6S dar daca nu se aliniază cu concurenta (wireless charging si o rezolutie de full hd cel puțin) nici nu ma gândesc sa cumpăr următorul model. Bateria e o bătaie de joc la adresa consumatorului.

  3. Il ajuta ca si specificatii pe hartie, sa nu ramana in urma fata de competitori, vrei sa-i fie rusine cu iPhone 7 ?