iPhone SE – ecrane decolorate si zgomote produse de butoane

Dupa ce iPhone SE a ajuns in mainile multor utilizatori din lumea intreaga, pe internet au inceput sa apara si primele plangeri in legatura cu micile sau marile probleme pe care smartphone-ul le are, ele fiind normale pentru orice fel de produs nou lansat de catre Apple.

Incepem cu utilizatorii care au descoperit ca ecranele terminalelor iPhone SE livrate de catre compania Apple au o tenta galbuie, semn ca adezivul folosit pentru ele nu s-a uscat complet, problema fiind intalnita aproape anual cu iPhone-uri sau tablete iPad noi.

Separat, se pare ca butoanele iPhone SE sunt cam galagioase si se misca in locasul in care au fost introduse, insa problema nu este una noua, ci este mostenita de la iPhone 5 sau iPhone 5S, aceste terminale suferind de exact aceeasi problema in momentul lansarii.

Unii utilizatori au reclamat faptul ca aceste butoane galagioase afecteaza inclusiv sonorul unor clipuri video inregistrate folosind terminalele, insa desigur ca aici vorbim despre plangeri mai mult sau mai putin relevante facute in mod subiectiv de diverse persoane.

My wife’s and my SEs both have the rattle. I’d prefer that our $500 phones not rattle but in the end it doesn’t seem like it’s a big issue especially if this was prevalent on the 5s and didn’t lead to any larger problems.

Ma astept ca in zilele urmatoare sa mai aflam despre diverse probleme pe care iPhone SE le-ar avea si va spun din nou ca acest lucru este perfect normal pentru un produs recent lansat pe piata, indiferent despre ce producator ar fi vorba.

16 COMENTARII

  1. @zaone: a inceput pe ipad in landscape problema cand vrei sa scapi de menu din lateral si cand scrolezi putin apare din nou, crezi ca poti face ceva? 🙂

  2. Ca multe alte articole in care se scuza problemele intampinate de idevice uri sub vesnica fraza “e ceva normal” nici acest articol nu face exceptie , cand e vorba de produsele concurentei care au probleme se dramatizeaza atat de mult de zici ca compania a pus o bomba in device
    In legatura cu iphone SE va spun eu ca nu e normal asa ceva la un produs Apple care se vrea premium si care se vinde premium in anumite zone din lume …..asta spune multe de cat isi da Apple interesul fata produsele sale , dar mai ales fata de profit
    Oricum la Apple chiar e ceva normal aproape toate iphone urile au cate un defect la fiecare generatie

  3. George stai linistit ca si mercedes mai ales cand iti iei modelul nou mai are asa zise boli ale copilariei si este brand premium

  4. Cand vorbim de Apple vorbim de produse “premium” , iar produsele premium costa mult si tinand cont ca nu toata lumea isi permite un produs Apple , sau fac sacrificii enorme asta e bataie de joc
    Nu spun eu ca nu ar trebuii sa fie nici cea mai mica problema ca nimic de pe aceasta lume nu atinge perfectiunea absoluta , dar tinand cont ca e un produs Apple care se recomanda a fi premium ar trebuii sa aiba 1,2 probleme minore neglijabile care sa nu afecteze utilizatorii , dar atata vreme cat Apple are foame de profit o sa se ghideze dupa sloganul ” bag ieftin, vand scump”

  5. Nu am inteles niciodata atunci cand vorbeste cineva despre problemele device urilor face referire la masini , la fel cum nu inteleg de ce lumea vrea sa compare un produs lansat recent cu altul care va fi lansat in viitor ….adica ce e pe piata aia comparam

  6. Când spui “dacă e sa luam în calcul pretul”,la ce anume te referi,sau ca sa fiu mai exact,te referi la prețul din SUA?

  7. Am înțeles. ..Inițial am crezut ca ești o persoana cu venituri peste medie,apoi mi-am dat seama cum stau lucrurile.

  8. Dap, așa a fost mereu, oarem este “normal”. An de an unii utilizatori au avut probleme, eu unul nu am avut, dar nu sunt singurul cumpărător.

  9. Asa o fi, insa nu am auzit niciodata scris in presa ca Mercedes are problemele astea. Sa nu uita, si faptul ca un smartphone are 2-3 elemente care pot scartai, iar o masina are 400. Complexitatea unei masini este groaznic de mare comparativ cu cea a unui dispozitiv cat palma.

  10. foarte corect ! dar nah eu ziceam ca in lumea de azi totul este gandit sa il schimbi in 2-4-5 ani, mai putin casa.
    “Mercedes-Benz Recalls 841,000 Vehicles for Airbags (2007-2014)”
    deci exista si chestii care pot fi majore.