Prima Pagina iPhone iPhone SE – ecrane decolorate si zgomote produse de butoane

iPhone SE – ecrane decolorate si zgomote produse de butoane

Dupa ce iPhone SE a ajuns in mainile multor utilizatori din lumea intreaga, pe internet au inceput sa apara si primele plangeri in legatura cu micile sau marile probleme pe care smartphone-ul le are, ele fiind normale pentru orice fel de produs nou lansat de catre Apple.

Incepem cu utilizatorii care au descoperit ca ecranele terminalelor iPhone SE livrate de catre compania Apple au o tenta galbuie, semn ca adezivul folosit pentru ele nu s-a uscat complet, problema fiind intalnita aproape anual cu iPhone-uri sau tablete iPad noi.

Separat, se pare ca butoanele iPhone SE sunt cam galagioase si se misca in locasul in care au fost introduse, insa problema nu este una noua, ci este mostenita de la iPhone 5 sau iPhone 5S, aceste terminale suferind de exact aceeasi problema in momentul lansarii.

Unii utilizatori au reclamat faptul ca aceste butoane galagioase afecteaza inclusiv sonorul unor clipuri video inregistrate folosind terminalele, insa desigur ca aici vorbim despre plangeri mai mult sau mai putin relevante facute in mod subiectiv de diverse persoane.

My wife’s and my SEs both have the rattle. I’d prefer that our $500 phones not rattle but in the end it doesn’t seem like it’s a big issue especially if this was prevalent on the 5s and didn’t lead to any larger problems.

Ma astept ca in zilele urmatoare sa mai aflam despre diverse probleme pe care iPhone SE le-ar avea si va spun din nou ca acest lucru este perfect normal pentru un produs recent lansat pe piata, indiferent despre ce producator ar fi vorba.

 • B O G D A N

  Astept urmatoarele loturi fabricate 👍

 • Srb Srb

  @zaone: a inceput pe ipad in landscape problema cand vrei sa scapi de menu din lateral si cand scrolezi putin apare din nou, crezi ca poti face ceva? 🙂

 • mihai

  iar au dat buleală!

 • George 89

  Ca multe alte articole in care se scuza problemele intampinate de idevice uri sub vesnica fraza “e ceva normal” nici acest articol nu face exceptie , cand e vorba de produsele concurentei care au probleme se dramatizeaza atat de mult de zici ca compania a pus o bomba in device
  In legatura cu iphone SE va spun eu ca nu e normal asa ceva la un produs Apple care se vrea premium si care se vinde premium in anumite zone din lume …..asta spune multe de cat isi da Apple interesul fata produsele sale , dar mai ales fata de profit
  Oricum la Apple chiar e ceva normal aproape toate iphone urile au cate un defect la fiecare generatie

 • Srb Srb

  George stai linistit ca si mercedes mai ales cand iti iei modelul nou mai are asa zise boli ale copilariei si este brand premium

 • amfetamin

  Las că o să pună altă vopsea si poate al 7000 la anul pe iPhone SES sau SOS? 😈😆

 • George 89

  Cand vorbim de Apple vorbim de produse “premium” , iar produsele premium costa mult si tinand cont ca nu toata lumea isi permite un produs Apple , sau fac sacrificii enorme asta e bataie de joc
  Nu spun eu ca nu ar trebuii sa fie nici cea mai mica problema ca nimic de pe aceasta lume nu atinge perfectiunea absoluta , dar tinand cont ca e un produs Apple care se recomanda a fi premium ar trebuii sa aiba 1,2 probleme minore neglijabile care sa nu afecteze utilizatorii , dar atata vreme cat Apple are foame de profit o sa se ghideze dupa sloganul ” bag ieftin, vand scump”

 • George 89

  Nu am inteles niciodata atunci cand vorbeste cineva despre problemele device urilor face referire la masini , la fel cum nu inteleg de ce lumea vrea sa compare un produs lansat recent cu altul care va fi lansat in viitor ….adica ce e pe piata aia comparam

 • iTu

  si pe Air 2 e la fel.

 • Srb Srb

  Ambele sunt produse premium ambele sunt deja pe piata

 • RaduD

  Iphone 5SE, daca e sa luam in calcul doar pretul, nu cred ca se vrea a fi un produs premium. Dar chiar si asa, tinand cont de brand, ar fi trebuit sa fie mai atenti la detalii…!

 • Visan Teodor

  Când spui “dacă e sa luam în calcul pretul”,la ce anume te referi,sau ca sa fiu mai exact,te referi la prețul din SUA?

 • RaduD

  Dap, si nu iau in calcul salariul minim din Ro, daca intelegi ce vreau sa spun…

 • Visan Teodor

  Am înțeles. ..Inițial am crezut ca ești o persoana cu venituri peste medie,apoi mi-am dat seama cum stau lucrurile.

 • rrr

  La fel, air 2…

 • Mihai

  Dap, așa a fost mereu, oarem este “normal”. An de an unii utilizatori au avut probleme, eu unul nu am avut, dar nu sunt singurul cumpărător.

 • Viorel Predatorul

  Asa o fi, insa nu am auzit niciodata scris in presa ca Mercedes are problemele astea. Sa nu uita, si faptul ca un smartphone are 2-3 elemente care pot scartai, iar o masina are 400. Complexitatea unei masini este groaznic de mare comparativ cu cea a unui dispozitiv cat palma.

 • Srb Srb

  foarte corect ! dar nah eu ziceam ca in lumea de azi totul este gandit sa il schimbi in 2-4-5 ani, mai putin casa.
  “Mercedes-Benz Recalls 841,000 Vehicles for Airbags (2007-2014)”
  deci exista si chestii care pot fi majore.