Tesla Model 3 a inregistrat precomenzi impresionante, pune mare presiune pe Apple

Tesla Model 3 a fost oficial prezentata de catre compania Tesla in cursul cursul zilelor trecute si interesul vis-a-vis de noua masina electrica a fost imens, in principal din cauza faptului ca ea are un pret foarte bun pentru ceea ce le ofera persoanelor dornice de asemenea produse.

Conform CEO-ului Tesla, Elon Musk, 232.000 de precomenzi au fost inregistrate in primele 24 de ore dupa prezentarea Tesla Model 3, iar cu un pret mediu estimat de el la 42.000 de dolari, Musk sustine ca a sa companie a inregistrat precomenzi in valoare de 7.5 miliarde de dolari.

Cifrele sunt uluitoare pentru o masina electrica si daca ne gandim la faptul ca anul trecut Tesla a vandut 50.000 de masini in lumea intreaga, numarul de precomenzi inregistrate pentru Tesla Model 3 pune in discutie capacitatea companiei de fabrica rapid atat de multe masini.

Elon Musk a afirmat intr-un tweet ca Tesla trebuie sa isi regandeasca strategia de productie de masini pentru a putea indeplini toate precomenzile inregistrate pana acum, insa probabil lucrurile se vor rezolva in final pana la sfarsitul anului 2017, cand trebuie sa inceapa primele livrari.

Prin dezvoltarea Tesla Model 3, cei de la Tesla au demonstrat ca masinile electrice pot fi cool, dar si ieftine, iar compania Apple are o foarte mare presiune in spate pentru a crea o masina electrica la fel de populara, dar si la fel de cumparata de catre consumatori.