Tesla Model 3 a inregistrat precomenzi uimitoare

Tesla Model 3 a uimit lumea intreaga saptamana trecuta cu peste 200.000 de precomenzi irnegistrate in diverse zone de pe glob, o buna parte dintre ele fiind facute chiar inainte ca masina sa fie oficial prezentata de catre Elon Musk in cadrul unei conferinte Tesla.

Acea cifra impresionanta poate fi data uitarii deoarece astazi Tesla a anuntat ca 325.000 de masini Tesla Model 3 au fost precomandate de catre persoanele interesate la o saptamana dupa prezentarea masinii, iar cifra este una absolut uimitoare pentru un automobil.

Aceasta este cea mai mare cifra de precomenzi inregistrata vreodata pentru o masina prezentata de catre un producator de automobile, iar conform estimarilor Tesla vorbim despre 14 miliarde de dolari in potentiale vanzari viitoare in baza acestui numar mare de precomenzi.

Partea interesanta in toata aceasta poveste sta in faptul ca toate precomenzile au fost inregistrate desi utilizatorii au platit 1000 de dolari pentru a avea aceasta oportunidate, dar si fara ca Tesla sa plateasca pentru promovarea masinii in vreo zona de pe planeta.

A week ago, we started taking reservations for Model 3, and the excitement has been incredible. We’ve now received more than 325,000 reservations, which corresponds to about $14 billion in implied future sales, making this the single biggest one-week launch of any product ever. This interest has spread completely organically. Unlike other major product launches, we haven’t advertised or paid for any endorsements.

Practic Tesla Model 3 a facut masinile electrice populare si asta fara ca vreun analist sa prezica in prealabil ca automobilul ar putea avea un succes atat de mainre chiar si inainte de prezentare, iar acum restul producatorilor de automobile electrice au o presiune foarte mare in spate pentru a genera vanzari la fel de mari.

7 COMENTARII

  1. Este gresit, nu sunt precomenzi! Doar un loc in rand la asteptare!!! Cei 1000$ ii poți lua inapoi fară nici o explicație. Cand va fi posibilă alegerea și configurarea mașinii se va face precomanda!!!

  2. Uimirea e pt multi sunt neincrezatori in succesul acestor masini , iar pretul e relativ mediu , iar precomenzile sau cum vreti sa le spuneti e semnificativa !!