Iata toate serviciile lansate de Apple in ultimii 15 ani

In ultimii 15 ani compania Apple a evoluat de la o companie care abia evitase falimentul pana la cea mai mare si mai iubita companie IT de pe planeta cu o rezerva financiara de peste 200 de miliarde de dolari, cresterea sa fiind impresionanta din toate punctele de vedere.

Conform analistilor de la Credit Suisse, compania Apple a incasat putin peste 21 de miliarde de dolari din serviciile lansate din 2001 si pana in prezent pe piata, adica aproape 10% din totalul incasarilor sale pentru intregul an 2015, cifra in sine nefiind chiar atat de mare.

Daca va uitati la graficul de mai jos veti vedea listate toate serviciile importante ale companiei americane, iar printre ele se afla inclusiv iOS, Apple Music si toate magazinele sale online prin care distribuie continut multimedia, cei din Cupertino putand castiga dublu din ele in urmatorii ani.

Veniturile Apple din iTunes Store au crescut constant in ultimele trimestre fiscale pe masura ce a crescut si numarul posesorilor de iDevice-uri, insa 2016 ar putea fi anul in care cresterea s-ar putea transforma in scadere, pentru prima oara in 15 ani de zile.

Apple a anuntat vanzari record de aplicatii la inceputul anului 2016 multumita vanzarilor sustinute de iDevice-uri din perioada sarbatorilor de iarna, insa estimarile analistilor pentru anul 2016 sunt sumbre, asa ca ar putea trece destula vreme pana cand Apple va anunta doborarea recordurilor actuale.

servicii Apple 15 ani