Camera dubla a iPhone 7 Plus apare intr-o serie de presupuse imagini

La doar cateva ore dupa ce un analist asiatic a afirmat ca iPhone 7 Plus va avea camera dubla in timp ce iPhone 7 va ramane cu o camera normala, iata ca tot din Asia vin o serie de imagini in care ni se prezinta ceea ce pare a fi camera ce ar urma sa fie folosita in viitorul smartphone.

Vorbim despre multe imagini care prezinta destul de clar modul in care compania Apple ar dori sa implementeze o camera dubla in iPhone 7 Plus, impreunarea a doua camere normale fiind solutia aleasa de catre compania Apple pentru a oferi aceasta functionalitate pentru utilizatori.

Dupa cum veti vedea si din imagini, una dintre camere are senzorul de dimensiune mai mare si un are senzorul de dimensiune mai mica, ideea fiind ca fiecare dintre ele sa inregistreze un anumit tip de imagini care sa poata fi mai apoi impreunate sau redate una deasupra celeilalte.

Conform unor brevete de inventie ale Apple, camera dubla din iPhone 7 Plus ar fi formata dintr-o camera normala si o camera cu unghi de inregistrare mai larg, una dintre ele fiind capabila sa inregistreze imagini cu zoom, in timp ce alta ar inregistra imagini normale.

iPhone 7 Plus camera dubla imagini

Aceste imagini nu sunt insotite si de informatii cu privire la tipul de senzor de imagine pe care compania Apple ar intentiona sa il foloseasca in camera dubla din iPhone 7 Plus, nici cu privire la eventuale caracteristici ale camerelor, insa aceste detalii vor veni in viitor.

Am vazut imagini similare acum cateva saptamani care prezentau exact acelasi tip de componenta pregatita, aparent, pentru iPhone 7 Plus, asa ca in momentul de fata pare destul de clar ca Apple testeaza macar un prototip al unui smartphone iPhone cu o camera dubla.

iPhone 7 Plus camera dubla imagini 1

Multe luni ne despart de prezentarea iPhone 7 Plus si foarte multe se pot schimba pana atunci, insa este clar ca Apple are intentia de a implementa o camera dubla in iPhone-urile sale.

iPhone 7 Plus camera dubla imagini 2

iPhone 7 Plus camera dubla imagini 3

iPhone 7 Plus camera dubla imagini 4

iPhone 7 Plus camera dubla imagini 5

iPhone 7 Plus camera dubla imagini 6

iPhone 7 Plus camera dubla imagini 7