iPad Pro 9.7 inch a fost dezasamblata, iata-i secretele

iPad Pro 9.7 inch a fost lansata saptamana trecuta de catre compania Apple impreuna cu iPhone SE, iar astazi avem ocazia de a vedea si primele informatii cu privire la componentele care se ascund in interiorul sau, compania Apple oferind careva surprize.

Conform celor de la iFixIt, iPad Pro 9.7 inch este o combinatie intre iPad Air 2 si iPad Pro, Apple preluand componente de la fiecare in parte pentru a realiza noua sa tableta, acelasi lucru intamplandu-se si cu iPhone SE, rezultatul in ambele cazuri fiind apreciat de catre multi.

iPad Pro 9.7 inch are chip-ul A9X din iPad Pro cu aceeasi cantitate de RAM, dar un procesor tactat la o frecventa usor ma imica, insa cand vine vorba despre baterie, regasim una de 7306 mAh mai mica decat cea de 7340 mAh din iPad Air 2 si cea de 10307 mAh din iPad Pro.

Trecand acum la camera aflam ca este aceeasi de 12 megapixeli implementata in iPhone 6S Plus, ea avand inclusiv stabilizatorul optic de imagine oferit doar in acel smartphone, insa compania Apple nu il promoveaza in vreunul dintre materialele sale de marketing.

iPad Pro 9.7 inch componente

In ciuda tuturor componentelor mai bune, iPad Pro 9.7 inch are structura interna extrem de inghesuita, foarte mult adeziv fiind folosit pentru a tine totul la locul lui, aceasta metoda de fabricare facand repararea extrem de dificila, tableta primind nota 2 din acest punct de vedere.

Avand in vedere ca in ultima vreme compania Apple si-a facut produsele tot mai greu de reparat, era usor de asteptat ca iPad Pro 9.7 inch sa nu faca distinctie, ea avand o nota cu doar 1 punct mai mica decat cea primita de catre sora sa mai mare, iPad Pro.

iPad Pro 9.7 inch baterie