Samsung Galaxy S7 s-ar fi vandut in 9.5 milioane de exemplare

Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge s-ar fi vandut in 9.5 milioane de exemplare in luna martie in lumea intreaga, analistii estimand o cifra neasteptat de mare privind unitatile livrate de catre compania Samsung catre utilizatori din peste 100 de tari.

Desi analistii americani se asteptau ca Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge sa inregistreze vanzari de 7 milioane de unitati in luna martie, cifra anuntata ar fi de 9.5 milioane, dar cei de la Samsung deocamdata nu au oferit informatii privind primele vanzari.

Compania Apple a vandut 13 milioane de terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus in doar 3 zile dupa lansare, iar diferenta fata de cifra estimata acum pentru Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge este mare si nu vine direct de la companie, ci de la analisti.

Samsung in general anunta cifrele de vanzari pentru noile smartphone-uri la 30 de zile dupa disponibilitatea pe piata, deci intr-o saptamana ar trebui sa vedem si primele informatii furnizate de catre compania coreeana cu privire la noile terminale.

Samsung likely shipped 9.5 million S7 phones in the first quarter, significantly more than the initial estimate for 7 million, Jay Yoo, industry analyst at Korea Investment & Securities, wrote in a report. It looks like the sell-in numbers have been pretty good and analysts are raising their sales forecasts for the S7 this year.

Samsung Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge au fost foarte bine primite de catre consumatori in ciuda faptului ca desi sunt mai bune decat predecesoarele lor, nu sunt cu foarte mult mai diferite, insa ramane sa vedem ce va anunta oficial Samsung peste cateva zile.