iPhone SE vs Samsung Galaxy S7 – comparatia performantelor

iPhone SE si Samsung Galaxy S7 au aparut zilele trecute intr-un test menit sa ne arate care este diferenta in ceea ce priveste performantele celor doua smartphone-uri, iar rezultatele sunt interesante, avand in vedere ca dispozitivele fac parte din categorii diferite si au preturi diferite.

iPhone SE beneficiaza de chip-ul A9 al iPhone 6S care este extrem de rapid si a dovedit ca in lumea reala depaseste chip-urile Exynos sau Qualcomm folosite de catre compania Samsung in terminalele Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge.

In testul vizibil in clipul video de mai jos ni se demonstreaza din nou faptul ca Samsung Galaxy S7 este mai incet cand vine vorba despre incarcarea jocurilor, aceeasi problema fiind intalnita in testele cu iPhone 6S, insa alte aplicatii normale sunt incarcate uneori mai repede pe S7, alteori mai repede pe iPhone SE.

Cand vine vorba despre navigarea pe internet, iPhone SE se dovedeste a fi mai rapid, lucru destul de surprinzator avand in vedere toate imbunatatirile facute de catre Google pentru Android, insa diferentele similare am vazut si in testele cu iPhone 6S.

Practic iPhone SE nu este mai slab decat Samsung Galaxy S7 in testele de performanta, iar cei care au de ales intre smartphone-ul Apple de 399 dolari sau smartphone-ul Samsung de 700 de dolari se vor gandi extrem de mult daca diferenta de 300 de dolari dintre terminale merita platita sau nu.