Schimbarea facuta in Apple Store pentru a proteja mediul inconjurator

Apple pune foarte mare pret pe protejarea mediului inconjurator, iar in cea mai recenta conferinta organizata in Cupertino a tinut sa anunte pasii pe care i-a luat pentru a se asigura ca natura nu sufera din cauza modului in care ea isi desfasoara activitatea.

Ca parte a strategiei de a deveni mai prietenoasa cu mediul, compania Apple va renunta la sacosele de plasttic oferite clientilor dupa achizitionarea unui produs si va oferi in schimb pungi din hartie facute in proportie de 80% din materiale reciclate.

Schimbarea urmeaza sa isi produca efectele incepand din data de 15 aprilie, iar angajatii sunt atentionati sa ofere aceste sacose doar in situatia in care clientul au nevoie de ele, ideea fiind de a limita numarul de pungi oferite pentru a reduce consumul de hartie.

Apple a mai oferit in trecut sacose de hartie cu ocazia lansarii unor produse noi si importante, insa acum vorbim despre o schimbare care se aplica la toate magazinele si pentru toate produsele comercializate, indiferent cat de noi sau vechi sunt ele.

Desi schimbarea nu va avea vreun efect asupra majoritatii clientilor Apple, pentru cei care monitorizeaza activitatea companiei de a proteja mediul, noutatea va fi una extrem de importanta si cel mai probabil laudata.

punga hartie Apple Store

punga hartie Apple Store 1