HTC 10 alb apare intr-o prima imagine

HTC 10 alb a aparut intr-o prima imagine publicata pe internet in cursul zilelor trecute, iar asa avem ocazia de a vedea cum arata si cea de-a patra versiune a smartphone-ului pe care cei de la HTC il vor prezenta peste exact o saptamana in cadrul unei conferinte.

Pana acum au aparut pe internet imagini cu versiunile argintie, aurie si neagra ale HTC 10, iar ce alba completeaza intreaga lista de modele pe care compania HTC le va oferi utilizatorilor, ea fiind identica cu cea existenta pentru terminalele iPhone vandute de catre Apple.

Aceasta nou imagine a HTC 10 nu prezinta vreun detaliu pe care nu l-am aflat pana in prezent, asa ca vorbim doar despre o noua confirmare a design-ului pe care smartphone-ul il va avea, iar cei de la HTC vor avea putine surprize cu care sa uimeasca audienta pe 12 aprilie.

In ceea ce priveste specificatiile tehnice HTC 10, pana acum stim ca terminalul are un ecran de Super LCD 5 cu diagonala de 5.1 inch, rezolutie 2560 x 1440 pixeli, chip Snapdragon 820, 4 GB RAM si o camera UltraPixel de 12 megapixeli, specificatiile fiind similare cu cele ale terminalelor concurente.

Dupa cum va spuneam si mai sus, HTC 10 va fi prezentat pe data de 12 aprilie, iar lansarea ar putea avea loc doar 3 zile mai tarziu, asta desigur daca zvonurile aparute pana acum se vor adeveri.

HTC 10 alb