Apple cumpara 500 de mese din Olanda pentru Apple Campus 2

10

Compania Apple investeste miliarde de dolari pentru a construi Apple Campus 2 in Cupertino si pe masura ce planurile sale se apropie de final, noi aflam detalii interesante in legatura cu design-ul interior al cladirilor, iar astazi vorbim despre 500 de mese cumparate din Olanda.

Mai exact, cei de la Apple au comandat din Olanda 500 de mese fabricate folosind lemn de stejar, fiecare dintre ele avand 5.4 metri lungime, 1.2 metri latime si o greutate de 300 de kilograme, deci vorbim despre obiecte de mobilier mari si foarte grele care arata precum in imaginea de mai jos.

Apple intentioneaza sa amplaseze aceste mese in spatii deschise ce vor fi create in cladirea circulara care se afla in centrul campusului sau, design-ul meselor fiind gandit pentru a-i motiva pe cei care se aseaza la ea sa se imprieteneasca, Apple incurajand dezvoltarea relatiilor dintre angajati.

Separat de aceste 500 de mese care cu siguranta sunt scumpe, compania Apple va mai primi inca 300 de mese mai mici si 200 de banci care vor fi instalate in diverse locatii din Apple Campus 2, toate obiectele de mobilier fiind fabricate de aceeasi firma din Olanda pentru a avea o simetrie in interior si exterior.

These extra large Pod Island Tables by Arco are constructed from continuous sheets of solid Spesshart white oak sourced from the fairytale forests of Germany. There are no visible seams because of the company’s innovative manufacturing technique, which essentially peels away continuous single thin sheets of wood, which is then layered into a table top.

Apple Campus 2 urmeaza sa fie deschis de catre compania Apple la inceputul anului viitor, asa ca atunci vom vedea cat de extravagant a fost gandit totul pentru noul sediu.

Mese Apple Campus 2 Olanda

Mese Apple Olanda 1

Mese Apple Olanda 2

Mese Apple Olanda 3